PRŮBĚŽNÝ PŘEHLED HODNOCENÍ PROVOZOVEN

Uživatel Veronika Gaudeková hodnotil provozovnu AUTOPRIMA DĚČÍN
16.11.2017, 12:27
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
ochota a příznivé ceny
Uživatel Kozubik hodnotil provozovnu REALITY FINEXA
15.11.2017, 19:49
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Služby firmy jsem využil při prodeji bytu. Velká spokojenost.
Uživatel Pavel Čermák hodnotil provozovnu REALITY FINEXA
14.11.2017, 13:37
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Profesionální služby. Doporučuji.
Uživatel Lucka hodnotil provozovnu ORESI S.R.O. PŘEROV
14.11.2017, 12:31
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkapùl hvezdička   90%
U nás jsme se pro Oresi rozhodli až po delším výběru, ze začátku jsme chtěli kuchyni do 100k a kuchyni co jsme měli vybranou u oresi trochu rozpočet překračovala ale nakonec jsme do ní šli protože se mi líbila ze všech nejvíc, sice jsme potom museli trochu utáhnout opasky ale zas je lepší si možná za tu kvalitu trochu připlatit než za pár let kupovat zase novou.
Uživatel Mirek hodnotil provozovnu ČERPACÍ STANICE ZDENĚK SMOLÍK
12.11.2017, 12:28
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
nekvalitní lpg ničící motory, nebrat
Uživatel Kristina Kovalová hodnotil provozovnu DIVADLO POHÁDKA
11.11.2017, 10:30
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkaprázdná hvezdička   80%
Děkujeme za navození Vánoční atmosféry představením Pohádky na Vánoce, které jste uvedli v letošním tématickém Městě pohádek v Jičíně 16.9.2017. Ač zářijové počasí nebylo vánoční, bylo to pěkné. Děkujeme.
Uživatel Daniel Tupy hodnotil provozovnu AUTOITALIA ROBERT VALENTA
08.11.2017, 17:23
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Naprostá spokojenost s dovozem vozidla i s následným servisem
Uživatel Anet hodnotil provozovnu ORESI S.R.O. JIČÍN
08.11.2017, 10:08
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkapùl hvezdička   90%
Oresi kuchyni mám už nějakej pátek, a zatím v pohodě, vařím každý den a ohledně poskládání kuchyně si nemám na co stěžovat, vymysleli mi to na pobočce fakt dobře, hlavně jsem ráda jak si pohráli s úložným prostorem, kamkoliv můžu dát cokoliv a stejně se mi tam pořád něco vejde. takže ráda doporučím dál.
06.11.2017, 13:43
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Velmi příjemné moderátoři/rky, kteří vytvoří přátelskou a uvolněnou atmosféru. Výborná organizace a systém.
Uživatel Procházková hodnotil provozovnu KOČÁRKY U ČERTÍKA
03.11.2017, 13:51
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Šílený obchod,nic neobjednávat,jsou to podvodníci!!
Uživatel Dušan hodnotil provozovnu AUTOPOLACH
03.11.2017, 11:47
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Kvalitní servis všech značek vozů. I pneuservis.
Uživatel Balcar hodnotil provozovnu HUDEBNÍ KLUB BÁJEČNÝ ŽIVOT ĎÁBLOVA KLÍNA
03.11.2017, 11:28
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
super prostor a atmosféra, velký výběr alkoholu, dobrá piva
Uživatel Bětka hodnotil provozovnu ORESI S.R.O. PRAHA
02.11.2017, 13:07
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Od oresi jsem kupovala na základě toho, že jsme se přestěhovali do svého a kuchyň která byla součástí bytu 4+kk byla opravdu hrozná, kupovali jsme to už s tím že to bude první co předěláme. Mám jí teď takovou že přesně zapadá to celkového vzhledu bytu, co pro mě bylo nejpodstatnější, a co mě moc potěšilo že si tu starou hrůzu dělníci rovnou odvezli.
Uživatel Jaspar hodnotil provozovnu CK PANTOUR
01.11.2017, 13:54
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Nic
Po příletu na řecký ostrov Rhodos 25.6.2017 jsme obdrželi příletové informace že paní delegátka za námi přijde až 3 den, což nás trošku zarazilo když jsme tam byli pouze na 8 dní ale to jsme ještě přešli. Když přišel osudný den D kdy měla paní delegátka dojít tak nějak nedorazila. Po telefoní urgenci nám bylo sděleno že o nás NEVÍ nicméně jsme se domluvili a sešli se. Vše nám povykládala a nedostatky na pokoji také vyřešila. Zbytek dovči jsme si užili a přišel čas odjezdu na nástěnce bylo napsáno odjezd v 6 ráno. když v půl 7 autobus nepřijel tak jsme se snažili dovolat delegátce a ta měla vypnutý telefon. A tak jsme se vydali na letiště samovolně s obavami o odlet letadla. Dostali jsme se tam a hned jsme reklamovali že autobus pro nás nepřijel. Paní delegátka z jiného místa to s námi řešila, nicméně výsledek byl takový že autobus pro nás přijel v a odlet by jsme stihli. Tím vše skončilo. Po příletu jsme napsali stížnost kde jsme vše vylíčili a jako odpověď nám na naše stížnosti toto:

cituji dopis

"Delegátku jste kontaktoval až 3 den, ta se vás dotázala, zda chcete, aby osobně za vámi na hotel přijela. Řekl jste jí, že o osobní schůzku nemáte zájem. Delegátka vám zodpověděla vaše otázky po telefonu a i vám upřesnila, že informace k odletu najdete na info nástěnce"

V den odletu byl vypsán předpokládaný pick up u vašeho hotel v cca 06:15. Čas odletu byl v 08:55 a check-in se uzavírá 45 minut před odletem. Byl tedy velký časový prostor pro váš transfer, který trvá od hotelu na letiště pár minut. Transfer bohužel zpoždění měl, avšak byl stále v limitu dojezdu letiště. Delegátka bohužel žádný zmeškaný hovor neměla, pouze řidič volal do kanceláře, že jste do transferu nenastoupili, dle sdělení časové posloupnosti jste se museli u hotelu minout. Je nám líto, avšak rozhodnutí nečekat na transfer a jet na letiště taxi službou, bylo pouze vaše osobní svobodné rozhodnutí. Ohledně zmiňované ceny nám místní taxi služba sdělila, že cena 50 € za cestu na letiště neodpovídá, obvyklá cena je 20€ - 25€, pokud by si řidič chtěl „přivydělat“ tak max. 35€, ale v žádném případě 50€.

Takže z CK Pantour už nikdy více!!
01.11.2017, 09:21
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Ve Smart Network jsem již od jeho zrodu a s Gábi se s znám tedy delší dobu. Myslím, že je to žena na svém místě a energie, kterou dává do své práce je neskutečná. Jsem ráda a vděčná, že mohu být součástí něčeho, co mě neustále posouvá dál, kde stále potkávám nové lidi a navazuji zajímavé spolupráce. Děkuji Gábi i celému Smart Network.
Uživatel Gabriela Mrkvicová hodnotil provozovnu SOCIONIKA.CZ
31.10.2017, 23:27
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Je to nejlepší typologie, kterou jsem za 8 let osobního rozvoje poznala. Pomáhá v osobním i profesním životě. Dá se díky tomu skvěle sladit pracovní tým. Hlavně jsem se naučila vnímat u lidí jejich odlišnosti, talenty a jak se krásně můžeme doplňovat. Změnilo mě to a díky tomu jsem více tolerantní k jiným tipům. Je to skvělý dárek mimochodem
31.10.2017, 23:20
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Míšu znám již roky a připravovala mi první smlouvy, když jsem začínala s podnikatelským klubem. A nedávno mě zastupovala i v rámci osobních záležitostí. Je rychlá, spolehlivá a profík. Doporučuji
Uživatel Olda hodnotil provozovnu PNEUSERVIS MARTIN HANÁČEK
31.10.2017, 21:03
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Uživatel Soukupovi hodnotil provozovnu COOP JEDNOTA BOŽICE
31.10.2017, 11:46
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Jakmile se změnila vedoucí i prodavačky ,tak je to katastrofální..Regáli poloprázné nebo zboží není vůbec.Prodavačky společně s vedoucí jsou vůči zakazníkům arogantní,zákazníky ignorují tváří se jako by je člověk obtěžoval a to nemluvím o dělání rozdílu mezi zákazníky.Dřív jsme tam chodili rádi ,ale teď si raději zajedeme do Křidlovické jednoty kde jsou prodavačky vždy ochotné a stále usměvavé.Je tam vždy příjemné nakupování.
Uživatel Petr hodnotil provozovnu PNEUSERVIS RADEK SADÍLEK
31.10.2017, 11:13
hvezdičkahvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   40%
je to docela blízko
oprava nekompletní
cena opravy vysoká
jednání k zákazníkovi neférové
Uživatel Petr Kolář hodnotil provozovnu HOSPŮDKA MALÁ, ALE NAŠA
31.10.2017, 01:23
hvezdičkahvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   40%
Jídlo je dobré, domácí, čerstvé... ale...
Paní majiteka by měla zavřít dveře do kuchyně, protože pohled jak mým dětem ředí džus vodou je opravdu nechutný.
Reakce provozovny na hodnocení:
Zdravím,nějaké ředění nám opravdu není zapotřebí,nevím která servírka tam zrovna obsluhovala , ředíme pouze horkou vodou pro děti které nesmí studené nápoje. Pokud máte pocit že to bylo z důvodu Vás okrást,nechápu proč jste se neozvali. Děkuju za upozornění

602563577
Roman Věchet
Uživatel Kulhánková Třebíč hodnotil provozovnu SALON ADRIANE - HANA ČECHOVÁ
29.10.2017, 16:01
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Velice příjemné vystupování,moc vstřícný personál.
Uživatel Jaroslav Kotrman hodnotil provozovnu PE&PA.CZ
29.10.2017, 13:52
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Perfektní firma nevím co dodat
Uživatel Boučkova Dobroslava hodnotil provozovnu PE&PA.CZ
29.10.2017, 12:25
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Uživatel VOJÍN VOMÁČKA vole hodnotil provozovnu SALON ADRIANE - HANA ČECHOVÁ
29.10.2017, 12:16
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Uživatel Hana Weilová hodnotil provozovnu SALON GLAMOUR
27.10.2017, 23:56
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Naprostá spokojenost (vše na jednou místě)! Kadeřnické služby, kolagenová solária i permanentní tetování či prodloužení řas! Navíc opravdu profesionální a hlavně lidský přístup. Děkuji holky za "omlazení o 10 let"
Uživatel krejčí petr----- pecold hodnotil provozovnu PLANEO PARTNER PRODEJNA ELEKTRO URBAN
27.10.2017, 08:43
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
nejlepší obchod v konici fakt
žádné proti
Uživatel Karel hodnotil provozovnu MILAN ŠIMČÍK
26.10.2017, 12:43
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkapùl hvezdička   90%
Kvalitní práce, dodržení termínu i rozpočtu.
nic
Uživatel Alka hodnotil provozovnu AUTOBAZAR MAREK LOKŠA
24.10.2017, 18:57
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Nic nekupovat prodává braky
Uživatel Pepa hodnotil provozovnu HOTEL - RESTAURANT NA FRYŠTÁTSKÉ
24.10.2017, 06:52
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
:
Uživatel Adéla hodnotil provozovnu PLANEO ELEKTRO PRODEJNA BŘECLAV
23.10.2017, 09:03
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Žádný
V pátek jsem zakoupila sušičku, v sobotu jí poprvé zapojila a spustila. Sušička hučela, jakoby bylo něco v motoru. Okamžitě jsme jí jeli vrátit. Neměli jsme jí doma ani 24h. V obchodě byli neochotní. Řekli nám, že nám jí nevymění a ani nevrátí peníze. Že si nevezmou zpátky nefunkční sušičku. Takže mi si zplatíme za zboží, který je rozbitý a oni nám ho nevymění. Absolutně nedoporučuji. už nikdy bych tam nic nekoupila!!
Uživatel jkjk hodnotil provozovnu AUTOBAZAR AUTOGARANT LIBEREC
21.10.2017, 22:30
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Celkové chování , nic nekupovat !!!
Uživatel Tokhi hodnotil provozovnu TOKHI MUSIC S.R.O.
20.10.2017, 12:58
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Všechny eventy děláme s maximální nasazením, máme absolutně pozitivní zpětnou vazbu a stále klienty. Pokud hledáte bubenickou show, nebo interaktivní zábavu a teambuilding aktivitu pro své zaměstnance, jsme správnou volbou

Naše pole referencí praská ve švech. Děkujeme všem za projevenou důvěru.
Uživatel Oldřich Schöppf, Plzeň hodnotil provozovnu AUTOBAZAR JOSEF BALÚCH
19.10.2017, 14:05
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkapùl hvezdička   90%
Více než před měsícem jsem u p.Balúcha koupil ojeté auto za pro mě vcelku vysokou částku. Auto jsem mohl prohlížet, jak dlouho jsem chtěl, byly mě předloženy všechny dostupné dokumenty, samozřejmostí byla zkušební jízda, byly mě zodpovězeny všechny moje dotazy a vysvětleno možná víc, než jsem požadoval. Během rezervační doby mě byly telefonicky zodpovězeny další mé otázky. Auto je ve velmi dobrém stavu a všechny sdělené informace se zakládají na pravdě, což mě bylo potvrzeno v autorizovaném servisu . Zatím naprostá spokojenost s autem, spokojenost i s jednáním pana Balúcha. Možná, že jsem měl štěstí na dobré auto. Chci ale jen podotknout, že pokud někdo kupuje za vyšší cenu cokoliv, zvláště pak auto, měl by si sám předem zajistit u vozu kontrolu všeho dostupného hlavně technického stavu, což v dnešní době není problém. Jen to prostě stojí o nějakou tu "stovku" víc, ale určitě se to vyplatí, podle mě se tím předejde většině následných problémům. On totiž žádný autobazar není charitativním zařízením s následnou péčí.
Uživatel Jan Kondrla hodnotil provozovnu PUJČOVNA DODÁVEK MAXIDODAVKY.CZ
19.10.2017, 12:03
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Rychlé a slušné jednání. Odpovídající cena.
Nic mne nenapadá.
Uživatel Pavel Petržela hodnotil provozovnu BISTRO POLIKLINIKA HRABŮVKA
18.10.2017, 09:06
hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   20%
Jako chlap se vubec nenajim. Vodová polevka a hlvni jidlo ,tak pro deti!!! Za 80 kc nedostačující...Vubec nedoporučuji
Uživatel Monika hodnotil provozovnu ORESI S.R.O. OLOMOUC
17.10.2017, 14:40
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Na firmu oresi můžu podat pozitivní recenzi, nechala jsem si od nich udělat kuchyni do L, díky které se mi hodně zvětšil celý prostor obývacího pokoje. Paní návrhářka mi poskládala kuchyni tak jak by mě to ani nenapadlo, vše je blízko u sebe a přitom je všude dost místa, ale zatím jí nemám úplně zabydlenou, ale zatím mi všechno vyhovuje tak jak to je.
Uživatel Hlína hodnotil provozovnu AUTO-PNEUSERVIS JOSEF SUDA
17.10.2017, 14:37
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Uživatel Hana Michenková hodnotil provozovnu SALON YANNE
17.10.2017, 10:44
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Můžu jen doporučit, opravdu spokojenost!
Uživatel kolektiv Saleko hodnotil provozovnu SALON ADRIANE - HANA ČECHOVÁ
16.10.2017, 22:10
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Uživatel Stanko Ladislav hodnotil provozovnu AUTOBAZAR JAN GRIMM
15.10.2017, 10:49
hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   20%
ani snaha rozumne se domluvit nepomohla prodal mi auto ktere mi jelo jen kousek ani nebere v potaz reklamace atd.auto od nej stoji u cesty a je knicemu
Uživatel PetrB hodnotil provozovnu BW MOTORS, S.R.O.
12.10.2017, 23:55
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
100% profesionalita, informování o ceně servisu dopředu a v průběhu jsem byl telefonicky informován o nutnosti řešení další záležitosti a upozorněn na cenu. Velmi rychlé vyřízení opravy a celkově příjemné jednání. Mohu doporučit
12.10.2017, 07:36
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
11.10.2017, 21:06
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Perfektní služba , která dává smysl. Díky podnikatelskému klubu Smart-Network se mi podařilo získat nejen nové klienty, ale i nové přátele. Business akce od Smartu jsou vždy události, kam se těším právě pro tu přátelskou a příjemnou atmosféru a fajn lidi. DOPORUČUJI
Uživatel Sabina hodnotil provozovnu ORESI S.R.O. PŘEROV
10.10.2017, 12:44
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkapùl hvezdička   90%
Do oresi už jsem přišla se svým plně vypracovaným návrhem a firma všechno udělala tak jak jsem chtěla, jen doba dodání mě překvapila, za necelý měsíc jsem jí měla doma, a to jsem si myslela že to bude trvat déle. S kuchyní jsem spokojená, je přesně podle mých představ.
Uživatel Kodl hodnotil provozovnu STOREX FST, SPOL. S R.O. TEPLICE
05.10.2017, 17:16
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
05.10.2017, 14:14
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Moderování Gabriely se nám všem z firmy moc líbilo, vytváří dobrou náladu a dokáže udržet pozornost.
Uživatel Lubomnír Kadlec hodnotil provozovnu NSE SOLUTIONS, S.R.O.
05.10.2017, 11:53
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Asi jedna z nejlepších pracovních agentur na trhu.Vstřícné a ochotné jednání zaměstnanců vůči klientům.Zajištění svozů do a ze zaměstnání nejlepší.
04.10.2017, 15:24
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Ak si niekto objedná ako moderátorku Ing. Gabrielu Mrkvicovú, zažije nielen bezproblémové moderovanie, ale aj kopec zábavy. Odporúčame
Uživatel Marie cerna hodnotil provozovnu M&M SECURITY
02.10.2017, 16:22
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Dobrá firma k ochraně vystoupení děkuji