PRŮBĚŽNÝ PŘEHLED HODNOCENÍ PROVOZOVEN

Uživatel Michala hodnotil provozovnu ORESI S.R.O. BRNO
19.09.2017, 09:16
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Na jaře jsem si nechala dělat kuchyni od oresi, a rodiče mi přispěli i na nábytek do obýváku, takže jsem to vzala všechno při jednom. Vadilo mi čekání, už jsem chtěla mít všechno hezké a nové ale dá se to pochopit. Když mi přijeli všechno smontovat a namontovat jen jsem koukala jak to lítalo,měli to hotové skoro hned, byla to fakt rychlovka.
Uživatel Novotna Pavla hodnotil provozovnu BISTRO POLIKLINIKA HRABŮVKA
18.09.2017, 10:13
hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   20%
Bez chuti,male porce. Nedoporucuji
Uživatel Evzen hodnotil provozovnu AUTOBAZAR PAVEL PEŠAN
17.09.2017, 20:45
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Koupe vozu probehla beznym zpusobem, co se dohodlo to platilo. Vuz mi i servisuje. Za me mohu doporucit.
nic
Uživatel Koranda František hodnotil provozovnu ZOOHAUS SCHLESINGER
16.09.2017, 16:17
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Vůbec jsem nebyl se službami a jednáním pana Schlesingera spokojen. Sarančata nám přišla cca z poloviny mrtvá.
Reakce provozovny na hodnocení:
Pan Koranda je vyderac a lhar. Pokousel se nas vydirat a to jeho "hodnoceni" je avizovana pomsta. Neni a nikdy nebyl v seznamu nasich odberatelu. Podnikneme prislusne pravni kroky.

Zoohaus Schlesinger
Uživatel Ing. Ivana Tobiášová hodnotil provozovnu PODNIKATELSKÝ KLUB SMART NETWORK - ING. GABRIELA MRKVICOVÁ - NETWORKERKA
15.09.2017, 10:22
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Uživatel Zdenek hodnotil provozovnu JÍDELNA U BERŇÁKU
14.09.2017, 16:32
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkaprázdná hvezdička   80%
Super
Uživatel kupující hodnotil provozovnu AUTOBAZAR PETR HOLÝ
14.09.2017, 14:11
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
take nemame s p. holym dobrou zkusenost, po chvilce uzivani auta, porad nejaky problem. do oprav vseho druhu jsme dali uz asi 30 tisic a ted znova oprava a prej 20 tisic. takze asi vrakoviste...nikdy bych si od pana nekoupila nic.
Reakce provozovny na hodnocení:
Když se nedokážete ani podepsat,nelze reagovat, jde Vám jen o vytvoření lživé pomluvy ze závisti,přeji Vám pane-paní tajemný více úspěchů v životě, ať změníte svoji povahu a jednání,vašemu okolí se pak moc uleví a možná se začne i Vám dařit.

Telefon: 602320319
Odesílatel: Petr Holý
Uživatel Karolína B. hodnotil provozovnu ORESI S.R.O. KLATOVY
14.09.2017, 11:10
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Dobrý den, myslím že po 3 rocích používání kuchyně od oresi už můžu přidat kladnou referenci. Koupě kuchyně, i následná montáž proběhla bez problému a docela rychle, jen jediné co bych po těch letech mohla vytknout je to, že lesklé povrchy skříněk se musí často umývat, ale to už nesouvisí s kvalitou kuchyně, a na druhou stranu, je kuchyň díky domu hezky světla a je taková jakou jsem chtěla.
Uživatel Petra Majorová hodnotil provozovnu KAVÁRNA CAFÉ SAMBAL
10.09.2017, 20:41
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Úžasná kavárna s dokonalými zákusky, které vám zlepší den i náladu.
Uživatel Žalovaná hodnotil provozovnu ROMAN MAŠLÍK - STAVEBNÍ FIRMA
10.09.2017, 18:21
hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   20%
Uživatel Antonín Lavička hodnotil provozovnu AUTOBAZAR MILAN SMEJKAL
08.09.2017, 21:59
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Nic.
Vše, celé je to podvod, pan S. vám vychválí auto do nebes, nalže vám, jak to má nestočené kilometry a pak s autem přijedete do servisu a velmi mastně zaplatíte za opravu. Nikdy více...
Uživatel Komarekm124 hodnotil provozovnu OBCHOD BEKR BRNO, V.O.S.
06.09.2017, 12:04
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Dobrý výběr, spousta zboží, platby kartou, příjemná obsluha - prostě super....
Nic
Uživatel Anonym II. hodnotil provozovnu ALGON, A.S.
04.09.2017, 21:39
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Hrůza! Už nikdy nic s firmou.
Uživatel Zdeněk hodnotil provozovnu ŽELEZÁŘSTVÍ JAN PROCHÁZKA VOTICE
02.09.2017, 15:45
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Slušní a ochotní lidé p.Bendová přijemná a ochotná.
nic
Uživatel Anonym hodnotil provozovnu PENZION U PÁNŮ Z DUBÉ
30.08.2017, 23:24
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Nic
Úroveň ubytovani - turistická ubytovna, po cele budově zápach smaženych jídel z kuchyně, úroveň varenych jídel hrozná, dobre obložené talíře k snídaně, ale použité ty nejlevnější suroviny ...
Kouření v části restaurace nazvané "private", evidentně proti zákonu, taktéž vydávání stvrzenek EET zatim nezvládli ... "peklo na zemi", cituji jedny z ubytovanych ... a souhlasím...
Uživatel Iveta hodnotil provozovnu GAMMY GOLD S.R.O.
25.08.2017, 17:05
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Naj lepší Zlatnicvi v Praze
Uživatel Přítel hodnotil provozovnu JOSEF ŠOUN - STAVEBNÍ FIRMA
25.08.2017, 15:46
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Insolvenční řízení na majetek dlužníka:
Josef Šoun, r.č. 741003/2575, IČO 88206106, bytem Dolánky u Turnova 15, 511 01 Turnov
Hana Šounová, r.č. 805906/2572, bytem Dolánky u Turnova 15, 511 01 Turnov
Ve výše uvedené insolvenční věci Vám insolvenční soud k Vašemu podání ze dne
01.08.2017 sděluje, že nejedná-li se o případ uvedený v § 293 odst. 2 zákona č. 182/2006 Sb.,
o úpadku a způsobech jeho řešení (insolvenční zákon), ve znění pozdějších předpisů (dále jen
„IZ“), tj. zpeněžení majetku určeného k uspokojení zajištěných věřitelů, použije se při zpeněžení
nezajištěného majetku dlužníka postup dle § 286 odst. 2 IZ.
Insolvenční správce je povinen při zpeněžování majetku dlužníka postupovat v souladu
s § 36 odst. 1 IZ, tj. svědomitě a s odbornou péčí, dále je povinen vyvinout veškeré úsilí, které lze
po něm spravedlivě požadovat, aby věřitelé byli uspokojeni v co nejvyšší míře, tzn. zpeněžit
majetek dlužníka za co nejvyšší možnou cenu.
Insolvenční soud vyčká návrhu insolvenčního správce s udělením souhlasu, příp.
schválení navrhovaných podmínek zpeněžení majetkové podstaty dlužníka.
V Hradci Králové dne 25. srpna 2017
Uživatel šrejma šrejma hodnotil provozovnu AUTOSERVIS VLADISLAV ŠREJMA
22.08.2017, 19:40
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Hodně štěstí a peněz budete to potřebovat. A ty omáčky kolem!!! To budou povídky
Uživatel Novák Jaroslav hodnotil provozovnu SOUKROMÝ DETEKTIV MN
21.08.2017, 10:52
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Profesionální přístup, vše o.k děkuji.
Uživatel Luďka hodnotil provozovnu ČAJOVNA ZA ZRCADLEM
20.08.2017, 10:58
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Polévky (i studené v těchto hicech) a zmrzlina ve skvělé a krásné čajovně.. co víc chtít?
Uživatel Vlčnovsky hodnotil provozovnu BMW SERVIS NĚMEC
20.08.2017, 00:06
hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   20%
Podvodnik, ktery absolutne nic nevi o servisu .vyvarujte se tomuto servisu!!
Ničí zakaznicka auta . Driftuje se zakaznickymi auty, prohazuje dily ( stare za nove ) POZOR
Uživatel Randáčešk Jaroslav hodnotil provozovnu LIBOR JENČÍK
18.08.2017, 18:06
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Naprostá spokojenost. Vše OK. Jak jednání, vstřícnost,kvalita práce i přijatelná cena. Vřele doporučuji. Randáček Jaroslav
nic
Uživatel Koudela hodnotil provozovnu REALITY FINEXA
15.08.2017, 22:31
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Profesionálové, služby doporučuji
Uživatel Jenofa hodnotil provozovnu STAROŽITNOSTI ANTIQUE–PATRICE
15.08.2017, 17:48
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Už dvakrát jsem u tohoto prodejce nakupovala a vždy jsem byla spokojena.Pravdivě zboží popisuje,seriozní jednání, budu se sem ráda vracet.
Uživatel Petr hodnotil provozovnu AUTOBAZAR GREGI
13.08.2017, 12:36
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
nic
vše, je to katastrofa jednání auto za 120 000 je totalní vrak auto bylo stočeno a prodejce o reklamaci nechtěl ani slyšet je to ...
Uživatel Jenda Prokšík hodnotil provozovnu ZÁMECKÁ RESTAURACE A PENZION
11.08.2017, 13:09
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
slušný jídlo i ubytování za dobré ceny
Uživatel Petr hodnotil provozovnu RESTAURACE SOKOLOVNA NÁCHOD
11.08.2017, 02:20
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Skvělé a chutné hotovky. Velké porce. Výborná česká jídla. Rychlá obsluha.
Starší prostředí historického sálu Sokolovny. Na kvalitu jídla to ale nemá vliv.
Uživatel Romana hodnotil provozovnu BAR A RESTAURANT BAVORSKÁ
08.08.2017, 21:34
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Skvělá meníčka přes týden a výborná záava o víkendu!
Uživatel Kostelnikova Karolina hodnotil provozovnu CESTOVNÍ KANCELÁŘ PELHRIM-LUBOŠ FIKAR
08.08.2017, 19:51
hvezdičkahvezdičkahvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   60%
Řidiči v pohodě. Ubytování sice starší ale OK.spokojenost celkem.
Delegátka Jana v Pirovci absolutně nerozumí chorvatský jazyk. Chtěla bych vidět kdyby došlo k nějaké vážné situace třeba u doktora,jak by to tlumočila. Neumí ani pozdravit když přijde na snídaní nebo večeři natož aby měla zájem o turisty.zklamání.
Uživatel Dana hodnotil provozovnu ORESI S.R.O. PŘEROV
07.08.2017, 14:13
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Potřebovala takovou atypickou kuchyni, a na to mi přátele doporučili oresi, dělníci si sami kuchyň naměřili a vyšli mi vstříc se vším co jsem do kuchyně chtěla(LED osvětlení, skleněné obložení, zabudovanou pračku). Cena za kuchyni asi byla větší narozdíl od ostatních, ale na druhou stranu mám přesně co jsem chtěla a jsem spokojená.
Uživatel Kikin hodnotil provozovnu AUTOSERVIS DEPOROSS
06.08.2017, 12:15
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
obyčejný zloděj
Uživatel Roman hodnotil provozovnu HOSPŮDKA U PLÁŽE PŘEHRADA BAŠKA
06.08.2017, 12:12
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Legrační na tom je,že my máme Plzeň za 40 korun.
No a ještě taková drobnost_všechny negativní hodnocení jsou posílány z jednè ip adresy.Takže asi nějaký chytrolín.
Uživatel Petr hodnotil provozovnu KEBAB ISTANBUL BOSKOVICE
05.08.2017, 11:19
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
- Kvalitní jídlo
- Příjemný přístup k zákazníkům
- Přijatelné ceny
Uživatel Ládik hodnotil provozovnu HOSPŮDKA U PLÁŽE PŘEHRADA BAŠKA
05.08.2017, 07:56
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Při zakoupení plzně za 35 kč jsem dostal nějakou lacinou náhražku a hostinský se mne snažil přesvědčit že piju plzen, asi netušil že jsem plzenák
Uživatel Jakub Chmela hodnotil provozovnu PNEUSERVIS BÍLÝ & SYN, S.R.O.
04.08.2017, 08:36
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Jezdím už několik let a vždy vše Ok
Uživatel Katka hodnotil provozovnu JEZDECKÁ STÁJ SKVRŇOV
03.08.2017, 14:50
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Pro nás super ustájení za slušnou cenu.
Uživatel Petr hodnotil provozovnu RESTAURACE U ŠIDLŮ
31.07.2017, 14:48
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Uživatel JIří hodnotil provozovnu BAUMAX ČR S.R.O. ZNOJMO
30.07.2017, 13:33
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Dnes 30.7.2017 jsem chtěl zakoupit dvě prkna,jelikož byla 2,5m dlouhá zajel jsem k oddělení řezání,kde se výborně bavila zřejmě obsluha řezání.Na dotaz jestli by mi mohli prkna přeříznout s arogancí odpověděli,že určitě ne,protože nejde pila.To bych ještě chápal,ale nechápu,že takový řetězec jako Baumax nemá malou ruční pilu,kterou by takovéto drobnosti vyřešili.Samozřejmě i na tuto variantu jsem se zeptal a odpověď byla jasná, nic takového tady nemáme.Nevím nechápu to, ale já bych ty dvě prkna zákazníkovi uřízl i ručně,ale je to o přístupu a ochotě.Tak zase někdy na oddělení řezání,ale pilku svoji sebou.Nejvíce mě zamrzel přístup personálu laksní a arogantní.Podle toho je i mé hodnocení.
Uživatel rebeka38 hodnotil provozovnu JIŘÍ VACEK - BPS
28.07.2017, 20:00
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
rychlost, kvalita, spolehlivost
nic
Uživatel Jan Kratocchvíl hodnotil provozovnu HOSPODA U SEJKŮ V HRUSICÍCH
27.07.2017, 11:24
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Prostředí, výzdoba.
Zde již s rodinou jíst určitě nebudeme. Jídlo jak ze špatné závodní jídelny. Guláš bez barvy, nedochucený, tlusté maso, knedlíky mazlavé. Syn měl kuřecí nugetky... No byly to prefabrikované žirafy, které nedojedl jelikož našel dvě chrupavky. Je to ostuda pro jinak hezkou obec. Za mě tady již nikdy více.
Uživatel Martina hodnotil provozovnu BISTRO PANERIA OPAVA
27.07.2017, 10:44
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
super čerstvé a křupavé jídlo slušný personál čistota
nic
Uživatel Jan hodnotil provozovnu EKOS, VÝROBNÍ DRUŽSTVO
26.07.2017, 21:41
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Uvodní dohodnutá cena.
Problém je, že nedrží slovo a špatně staví.
Odsouhlasenou cenu navyšují o desítky procent (platit chtějí za vymyšlené nové položky a objemy, i jasný reklamace berou jako důvod k příplatku), mění materiál proti zadání v projektu (samozřejmě pro ně levnější) výsledek vlastní práce je zoufalý. Nakonec vám začnou vyhrožovat právníkem i za to, že se o takové zkušenosti někde zmíníte. S jinými firmami taková hrozná zkušenost nebyla.
Uživatel Jiří Navrátil hodnotil provozovnu AUTOSERVIS DEPOROSS
26.07.2017, 17:46
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Bacha, jsou to šmejdi.
Ty dvě pozitivní hodnocení jsou ze stejné IP adresy patřící panu majiteli . Ubohost...
Uživatel Patrik Novotný hodnotil provozovnu AUTOSERVIS DEPOROSS
26.07.2017, 17:35
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Vůbec, ale vůbec nic .
Pozor na tento autoservis. Majitel je dobrá mluvka, prvotřídní podvodník a zloděj v jedné osobě. Příklad: Dohodnete si cenu za opravu vozu s tím, že vám nahradí vadné díly za nové. V průběhu oprav vám zavolá, že je špatné ještě to a to a po zaplacení u pána si necháte provést kontrolu v jiném servisu a zjistíte, že vyměněné díly pochází buď z vraků, nebo vám rádoby opraví váš stávající díl, očistí ho a pod. aby vypadal jako nový a naúčtuje vám jeho výměnu. Pokud se budete dotazovat, kde jsou staré díly, tak vám bude oznámeno, že již byly vyhozeny. Pokud vám rádoby vyměněný díl odejde, tak počítejte, že bude milión výmluv, že příčina zničení je nějakou další závadou a pod. Dále zapomeňte na daňový doklad. Pokud ho budete požadovat, tak vám bude oznámeno, že musíte připlatit 21% DPH, které vám účtuje i bez dokladu, takže zde platíte DPH dvakrát . Závěrem: Tomuto totálně amatérskému a podvodnému servisu se vyhněte obloukem. Finální platba je vždy větší jak v autorizovaných servisech a riskujete, že vás v lepším případě auto někde nechá, v horším radši nedomýšlet. Radím vám dobře.
Uživatel Pan Nespokojený hodnotil provozovnu ADVOKÁT MGR. PAVEL REK BLANSKO
26.07.2017, 00:18
hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   20%
Neznámo.
V našem případě dosti neprofesionální chování. Ego je asi větší, než jeho schopnosti jednat s kolegy právníky.
Uživatel Kosmatová Veronika hodnotil provozovnu FRANTIŠEK HANÁK - KLENOTNICTVÍ
25.07.2017, 19:02
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Hledala jsem dlouho pěkné hodinky pro manžela a zde mi poradili tak skvěle, že je muž dodnes nosí já se v tom totiž vůbec nevyznám
Uživatel Ivan Žák hodnotil provozovnu COOP JEDNOTA CHOUSTNÍK
25.07.2017, 15:47
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
milí lidé!!!
Uživatel Lukešová hodnotil provozovnu ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ MGR. EVA TYKALOVÁ
24.07.2017, 15:36
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Mgr. Eva Tykalová nedodržuje kodex advokáta, její jednání je arogantní, neumí jednat, vydírá, nezná právní teorii, nezná základní právní znalosti např. co je dohoda, zbytečně prodlužuje své zastupování klienta, vyvolává konflikty.
Uživatel Petr Horáček hodnotil provozovnu REALITY FINEXA
24.07.2017, 14:30
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Velká spokojenost, profesionální přístup při vyhledání koupě bytu v Brně.
Uživatel Martin Pelikán hodnotil provozovnu STŘIHOVÁ ÚPRAVA PSŮ GAMBERSKÁ
24.07.2017, 13:06
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
obrá práce- pejsek krásně ostříhán a jinak v pohodě. Cena super