PRŮBĚŽNÝ PŘEHLED HODNOCENÍ PROVOZOVEN

Uživatel Marek Jančálek hodnotil provozovnu CHEMIS ENGINE A.S. MORAVSKÁ NOVÁ VES
12.11.2019, 07:47
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Dobré ceny, příjemný personál. Spokojen.
Uživatel Karbulková Ludmila hodnotil provozovnu SPORT HOTEL HOUŠTKA
11.11.2019, 10:59
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Milé příjemné a profesionální jednání. Byli jsme velmi spokojeni s prostředím, jídlem, ubytováním a chováním personálu. Děkuji. Karbulkova
Uživatel POPELKOVÁ MARIE hodnotil provozovnu ÚMO PLZEŇ 4 - ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ A DOPRAVY
11.11.2019, 07:44
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
v současné době nelze na Doubravce hodnotit kladně NIC
Je zde veškerá doprava od traktoru až po kamiony, parkuje se všude ,policistu zde nevidíte : Nejhorší z celé Plzně.
Uživatel Eliš hodnotil provozovnu ORESI S.R.O. FRÝDEK-MÍSTEK
08.11.2019, 07:36
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkapùl hvezdička   90%
Za novou kuchyni jsem fakt ráda, a hlavně za MYČKU, ten kdo jí vymyslel by měl dostat metál, od té doby co jí máme i s tou novou kuchyní mě vaření začalo dokonce víc bavit.
07.11.2019, 18:56
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Velmi příjemné vystupování a výborná komunikace s M. Perlíkovou, která ochotně a kvalifikovaně poradí. Rozhodně vzorně reprezentuje svého zaměstnavatele.
Uživatel Anonym, pan Černošek si vzpomene. hodnotil provozovnu AUTOBAZAR JAROSLAV ČERNOŠEK
04.11.2019, 13:21
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Kupoval jsem octávii1 z dovozu. Poprvé mě pan v klidu nechal si ji prohlédnout. Lehl jsem pod to a uviděl čísté prahy, naprosto bez rzi. Tlumiče byly zaprášené, na polonápravách sem tam kousek míst s povrchovou korozí. Péra všechny ve stejném stavu, špinavé a bez koroze. Po odsrtanění pl. krytu nad předními koly a dstranění napadaného smetí jsem viděl naprosto čisté blatníky až k prahům. Venkovní stav karoserie obnášel drobné defekty, odřeniny, lehké promáčkliny. Světlomety byly staré, původní oba poškozené. Maličkost, stejně jsem je i tak chtěl vyměnit za nové. Nešly obě zadní stahovačky, byly servané a skla podepřené trámky. Maličkost, s klukem jsme si jedno odpoledne pohráli v garáži dvě hoďky a bylo vyřešeno. Interiér byl v černé kůži a sedačka řidiče, opěra na vstupu do vozidla doslova jen omačkaná, sedák lehce podřen středem od zipu na ženské sukni. Pravý sedák měl otisk od dětské sedačky, zadní sedáky nepoužité. Po el. stránce vše funkční. To mi stačilo napoprvé k tomu, že jsem se domluvil se pro ni na druhý den zastavit. Po příchodu bylo auto vytaženo s tím, abych si jej tzv. proskočil. Vyjel jsem z obce a na přilehlém úseku rovné cesty jsem mu tzv. šlápl na krk. 96kW, poznal jsem, že je přečipované, sedělo jak v rychlosti, tak při prudkém přibrždění, motor se choval klidně, standardaně reagoval, řízení pevné, bez chvění. Káru jsem koupil a dovezl domů. Za dva dny "prolítla" technickou s emisema 0,3 . Oprava tzv. vnějšího dekoru mě přiška na cca 5000KČ dělal mi to moc dobrý kámarád se zlatýma rukama, stadovačky po cca 600KĆ a ještě se zábavou, výměna světlometů cca 3000KČ. Doma jsem to následně testnul na uzavřeném úseku a při chychlosti 210km jsem raději sundal nohu s plynu. I při této rychlosti ta kára jela jako sáňky a chtěla do rychlosti. Zatím maximální spokojenost. Kára je bez rzi, motoricky hrubý nadstandard, při klidné jízdě tzv. dle předpisů spotřeba ve třech lidech 4,2 l/100km. Udělal jsem si z ní uloženku, protože mám octávií více.
Uživatel Mirka hodnotil provozovnu AUTOMYČKA IMPERIAL
01.11.2019, 16:15
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Teď mám jasno kde budeme s manželem jezdit. Příjemná obsluha a auto jako nové. Ještě jednou děkujeme
Uživatel a.syn@ hodnotil provozovnu OČNÍ KLINIKA HORNÍ POČERNICE
31.10.2019, 19:59
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Oční klinika Horní Počernice mi nabídla za operaci obou očí nejlepší cenu, tak jsem šel sem a mám od dioptrií klid. Operace byla lehce nepříjemná, ale žádný problém nebyl. Po měsíci vidím výborně. 
Uživatel Vasek hodnotil provozovnu RESTAURACE NA SÁDKÁCH
31.10.2019, 19:52
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Skvělé děkuji moc.
Uživatel Paul hodnotil provozovnu AUTOMYČKA IMPERIAL
31.10.2019, 16:22
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Můžu říct že paní na myčce je super. Precizní a velmi příjemní lidé
Uživatel Olina hodnotil provozovnu ORESI S.R.O. HODONÍN
30.10.2019, 11:35
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkapùl hvezdička   90%
pohodový personál na pobočce, dobrá domluva, kuchyně pěkná a kvalitní
Uživatel Petr Němeček, Brno-Medlánky hodnotil provozovnu RESTAURACE A PIZZERIE U SCHWARZŮ
29.10.2019, 16:03
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Nic
Pomalá a neochotná obsluha - mladší muž, patrně majitel. špína na stole, podlaze i toaletě.
Pivo bylo jako s jarem, pěna během několik chvil zmizela.
Na dotaz, kde je chyba odsekl, ať jdeme jinam. Tak jsme ho vyslyšeli a šli. Rozhodně nedoporučuji navštěvovat.
Uživatel Mára tibor hodnotil provozovnu AUTO ROMAN KUČERA
24.10.2019, 21:16
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Je předražený,n4ormální zlodej
Uživatel Lenka Krčková hodnotil provozovnu PEDIKÚRA, MANIKÚRA ŠÁRKA SOROČIN
23.10.2019, 11:36
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Uživatel Maruška hodnotil provozovnu ORESI S.R.O. MLADÁ BOLESLAV
23.10.2019, 07:42
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkapùl hvezdička   90%
Já mám kuchyni Livanza, stylem se mi líbila nejvíce a seděla do prostoru. Přístup personálu byl super, cena taky.
Uživatel vita3003 hodnotil provozovnu OBČERSTVENÍ U COUFALŮ
20.10.2019, 21:05
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Skvělé dančí klobásky, studené dobré pivko i limo.
Rychlá, ochotná a příjemná obsluha.
Ceny lidové. Doporučuji
Uživatel J. H. hodnotil provozovnu AUTOBAZAR ROMAN VALENTA
20.10.2019, 06:54
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
nekvalitní, pretoceny tachometr, nuceni do koupě. Nedoporučuji
Uživatel Stoláriková Helena hodnotil provozovnu A-LEJE PIZZERIE & GRILL
18.10.2019, 13:38
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Uživatel Zdeněk hodnotil provozovnu WINDOW HOLDING A.S.
18.10.2019, 11:38
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkapùl hvezdička   90%
podle mýho názoru práci udělali dobře, okna co jsem koupil mi nainstalovali, začistili, svinčík uklidili.
Uživatel Ivan hodnotil provozovnu NÁRODNÍ POKLADNICE S.R.O.
18.10.2019, 11:27
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkapùl hvezdička   90%
bezproblémové jednání s tímto eshopem, když jsem chtěl objednat jen jednu konkrétní minci z edice kde jich bylo pět, vysvětlili mi a poradili jak to udělat, mince které od nich mám se zatím dají spočítat na prstech jedné ruky ale myslím že pokud budou finance tak svojí sbírku budu rád dál rozšiřovat
Uživatel miki hodnotil provozovnu AUTOSERVIS DEPOROSS
17.10.2019, 18:54
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Pro.....absolutne vubec nic
Proti : Totalne vse....zaplacene prace neprovedeny, dily a naplne , ktere mely byt meneny - nevymenene. Smejdi a zlodeji !!!!!!!
Uživatel Vašek J. hodnotil provozovnu CANABA, A.S.
17.10.2019, 11:43
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkapùl hvezdička   90%
Ze své zkušenosti je mohu doporučit.
Uživatel Jarmila Krupinská hodnotil provozovnu CESTOVNÍ KANCELÁŘ ORIENT KRNOV
16.10.2019, 10:37
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Už po několikáté jsme byli s Vaší cestovní kanceláří na dovolené, letos v září v Dubaji. Jsme ohromně spokojeni s Vašimi službami, vždy nám vyberete výbornou dovolenou, a ještě za akční ceny. Děkujeme
Uživatel Olivka hodnotil provozovnu ORESI S.R.O. MOST
16.10.2019, 08:23
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkapùl hvezdička   90%
fajnová kuchyň, návrh jsem si dělala sama a dodrželi ho, i ceny se drželi, po objednávce jsem neplatili nic navíc
dovezli jí do 4 týdnu, uvítala bych kdyby to bylo dřív
Uživatel Jan Novák hodnotil provozovnu ANTIK SVITAVY
15.10.2019, 23:32
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Parádní prodejna i super zboží
Uživatel Ivona hodnotil provozovnu HAPPYMARY S.R.O.
15.10.2019, 14:23
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkapùl hvezdička   90%
Dobrá přírodní kosmetika, vyzkoušela jsem náhodou, využívám jí už asi měsíc a jsem spokojená.
Uživatel Eva Horsáková hodnotil provozovnu HOZA S.R.O.
14.10.2019, 20:24
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Určitě doporučuji na 100%!!! Ponožky zde nakupujeme už několik let a žádné jiné se neosvědčily jako tyto. Partner je kupuje taky do práce a má je i tři roky, což je opravdu nevídaná výdrž. Punčochy pro děti jsem kupovala poprvé a perfektní, jinde už neberu,nemám dobré zkušenosti. Proto jsem nemohla jinak než sem napsat recenzi která je má první v životě. Tato firma si to bez diskuze každým směrem zaslouží. Domluva taky super a dodání okamžité. Zkrátka za naši rodinu jedna hvězda Děkujeme a jen tak dál!!!
Uživatel Jiri Ladra hodnotil provozovnu AKVATIC
14.10.2019, 15:07
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Perfektni profesionalni pristup. Se vsim ochotne poradi. Maj to super. To se dnes malo kde vidi .
Mam to daleko.
Uživatel Veselý hodnotil provozovnu FIRMA TD COMPUTER
11.10.2019, 22:17
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Opravili notebook, který byl u konkurence měsíc s tím, že nelze opravit. Zde mi opravily notebook do dvou dnů a vše jede jak má! Vřele doporučuji, Veselý
Uživatel SVĚTLANA hodnotil provozovnu CESTOVNÍ KANCELÁŘ MÁJ ČESKÉ BUDĚJOVICE
09.10.2019, 20:19
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Dovolená v Řecku byla super, byli jsme už dvakrát a chystáme se znovu
Uživatel bubák hodnotil provozovnu AUTO-PNEUSERVIS JOSEF SUDA
09.10.2019, 14:48
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
vše slíbí
nic nesplní
Uživatel dušan hodnotil provozovnu AUTOMYČKA IMPERIAL
09.10.2019, 13:30
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Nelze se objednat - pan rozdava po parkovištich vizitky a hodně mluvi ale skutek nula - nespokojenost .
Reakce provozovny na hodnocení:
Klidně k nám přijeďte se podívat objednáme Vás na místě s pozdravem Automyčka Imperial Ostrava centrum 606 170 071
Uživatel ZÁŘECKÁ LUBOMÍRA hodnotil provozovnu SPEI VÝFUKY OLOMOUC - RYCHLOSERVIS
09.10.2019, 12:05
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Kvalitní a rychlá práce,příjemný a ochotný kolektiv
Uživatel Erika hodnotil provozovnu ORESI S.R.O. OLOMOUC
09.10.2019, 08:12
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkapùl hvezdička   90%
Kuchyň jsem u nich sehnala za dobrý peníze.
Uživatel Lenka hodnotil provozovnu AUTOBAZAR JIŘÍ POHANKA
08.10.2019, 21:12
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
super! Doporučuji.
Uživatel Marek Dlouhy hodnotil provozovnu HOTEL U RAUŠŮ***
07.10.2019, 22:44
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Kvalitni ubytovani s recepci nonstop.
Uživatel KAROLINKA hodnotil provozovnu TOMÁŠ SPÁLENKA
05.10.2019, 07:41
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
TOME SUPER DEKUJI TI OPRAVDU.
Uživatel ivetka hodnotil provozovnu TOMÁŠ SPÁLENKA
05.10.2019, 07:37
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
nejjjjjjjjj velmi doporucuji.
Uživatel Petr hodnotil provozovnu ALMA PNEU S.R.O. ŠENOV
04.10.2019, 08:45
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
+ rychlost
+ dárek
Uživatel Veronika hodnotil provozovnu ORESI S.R.O. LIBEREC
02.10.2019, 14:04
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Doporučuji.
Uživatel Tereza hodnotil provozovnu CHOVATELSKÉ POTŘEBY MILETINKY.CZ
25.09.2019, 09:58
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Obchod, který si nechá objednávku zaplatit a pak už nereaguje. Určitě neobjednávat. Nezvednou Vám ani telefon. Proč nejde dát 0% k hodnocení nechápu, ani těch 10% si nezaslouží.
Uživatel Kiki hodnotil provozovnu NÁRODNÍ POKLADNICE S.R.O.
25.09.2019, 07:54
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkapùl hvezdička   90%
velký výběr, fajn ceny, certifikát u zboží
Uživatel Jan hodnotil provozovnu NIGHT CLUB PARIS
25.09.2019, 01:23
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Příjemné prostředí a dívky
Uživatel poškozený hodnotil provozovnu ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ JUDR. IGOR NOVOTNÝ
24.09.2019, 18:31
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
pan advokát je zloděj a podvodník, vyškrtnutý z advokátního seznamu. Bezdomovec, alkoholik, gamblér. Gratulujeme!!!!
Uživatel Miloš Dočekal hodnotil provozovnu BAZAR,ZASTAVÁRNA MILAN ŠŤASTNÝ
24.09.2019, 15:44
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Stoprocentní obchodní partner, plně doporučuji, na přání sežene cokoliv do pár dnu.
Uživatel ivetatomanová@post .cz hodnotil provozovnu CENTR GROUP, A.S.
24.09.2019, 11:33
hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   20%
nic
Kdo nebude mít práci může jít k centr grupu na manažera stačí inv.důchod ,základní vzdělání i pomocná,a umět dobře vyhrožovat a jako bonus budete moc v téhle firmně zneužívat sexuálně ženy a znásilňovat tohle v žádné firmně si nedovolíte ale tam budete chráněný a podporovaný na plat se dohodněte s panem ředitelem.Hrozná firma to nejsou ani lidi to jsou chodící zrůdy
Uživatel Alena hodnotil provozovnu ORESI S.R.O. KLATOVY
24.09.2019, 10:45
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Pár měsíců zpátky jsme od Oresi kuchyni koupili. Montáž byla rychlá a hned po tom se v kuchyni dalo fungovat na plný obrátky.
Uživatel Lebrová D. hodnotil provozovnu CUKRÁRNA U KOTÁSKŮ & PENSION U KOSTELA
23.09.2019, 11:03
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Zákusky opravdu krásné a velice chutné, všem doporučuji.
Uživatel Foxtrot hodnotil provozovnu AUTOŠKOLA PETR STEJSKAL
23.09.2019, 07:27
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Nikdy více!!! Varování všem, jsou to vyhozené peníze, skoro nic vás nenaučí a je arogantní a chová se k žákům příšerně!!! O jedné žákyni dokonce řekl několikrát, že je "kráva". Měli by ho vyloučit, protože nedělá dobrou pověst dalším instruktorům...
Uživatel Josef Balúch hodnotil provozovnu AUTOBAZAR JOSEF BALÚCH
20.09.2019, 18:51
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
PRO PANA KOSMA POPÁTÉ,
zašel jsem do Citroen servisu a nechal zprávu o reklamačních protokolech tisknout, je to velmi jednoduché, při 80 205 Km byla uznána reklamace zadního nárazníku, sděleno loupání laku, tedy zřejmě odstrojení lakování a nastrojení.
CITROEN SAMOZŘEJMĚ TYTO DATA SCHRAŇUJE, MOŽNÁ KVŮLI TAKOVÝM JAKO JSTE I VY.