PRŮBĚŽNÝ PŘEHLED HODNOCENÍ PROVOZOVEN

Uživatel Kuřimák hodnotil provozovnu WELLNESS KUŘIM S.R.O.
22.01.2018, 21:22
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Debilní otvírací doba, takže před prací nestíháte jít cvičit když mají otevřeno až od devíti.
Když si koupíte deset vstupů tak ani neřeknou že mají omezenou platnost na dva měsíce a pak den před vypršením dostanete email že vám zbylé vstupy propadají.
Nechápu co tam hulej za matroš, již nikdy více.....
19.01.2018, 11:02
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Dobře zorganizovaná akce, příjemní lidé a sympatičtí moderátoři. Mohu doporučit.
Uživatel Vojťech Písačka hodnotil provozovnu AUTOBAZAR VOJTĚCH PÍSAČKA
18.01.2018, 20:13
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Prostě borec do nepohody
Nechtěl mi dát
Uživatel Simona Novotná hodnotil provozovnu SVATEBNÍ SALON TEREZA VANČATOVÁ
17.01.2018, 20:05
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Pěkný výběr prstýnků.
Hodnotím negativně. Vybrala jsem snubní prsteny z titanu 27.11.2017. Slíbené dodání do tří týdnů. Dnes 17.1.2018 a stále je ještě nemáme. Poslala jsem celkem tři dotazy. Bez odpovědi. Nedoporučuji!
Uživatel Jarda hodnotil provozovnu AUTOBAZAR PETR HOLÝ
17.01.2018, 16:05
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Od pana Holého jsem kupoval již několik aut v průběhu asi dvaceti let. Při koupi dalšího vozu se do jeho autobazaru rád vracím pro seriózní a profesionální jednání, pro záruku původu vozu. Nenajdete zde auta po těžkých haváriích ani auto svařené z několika jiných. Toto bohužel nejde říci o všech autobazarech. Několikrát jsem si auto vybral v zahraničí v bazaru u dealera značky. Pan Holý pro mnou vybrané auto dojel, před zakoupením ho důkladně zkontroloval včetně jeho servisní historie a počtu najetých km, což ověřil i u tamního dealera. Takto prověřené auto mi dovezl a zajistil veškeré potřebné úkony k registraci v ČR a vydání RZ. A pozor - to vše za velice přijatelnou cenu ! Ke službám tohoto rozsahu, v této kvalitě a navíc s velice vstřícným jednáním naplněným ochotou ale ne podbízením, či vnucováním, nelze nic jiného, než tento autobazar vřele doporučit. Zkušenosti s ním mám bohaté a jen ty nejlepší.
Uživatel Marika hodnotil provozovnu ORESI S.R.O. ČESKÁ LÍPA
17.01.2018, 13:01
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkapùl hvezdička   90%
S kuchyní od oresi jsem spokojená, byla jsem ráda že kuchyně prodávají rovnou i se spotřebiči od elektroluxu, jsem na tu značku už za ta léta zvyklá tak jsem staré spotřebiče jen vyměnila za novější a v pohodě.
Uživatel Dlouha Milena hodnotil provozovnu BISTRO POLIKLINIKA HRABŮVKA
12.01.2018, 11:50
hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   20%
V bistru neni nic kladneho!
Obsluha katastrofa,pomala -obsluhuje,roznaší , věčne cekani. Nez nachystaji hlavni jidlo, polevka studena. Jidlo bez chuti,vodove polevky a omacky sama mouka!!! Vubec nedoporucuji toto bistro. Kuchař neumi vubec varit !!!
Uživatel občanka Krumvíře hodnotil provozovnu COOP JEDNOTA KRUMVÍŘ
12.01.2018, 09:28
hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   20%
paní Bravencová- prodavačka - ochotná , milá, pracovitá
* vánoční objednávka...bohužel i když jsem vše včas objednala, ani jedno zboží jsem neměla připravené- dle vyjádření přivezli dle objednávek málo zboží, takže nemohli objednávky ani pokrýt!!!!no před vánočními svátky super!!! za posledních třicet let co nakupuji se mi to stalo poprvné s tímto novým osazením prodejny
*zboží není označené cenou, když už cedulku najdu, není u zboží ale třeba i v jiném regále, u pokladny pak místo omluvi agresivní chování
* při koupi jednotlivých kusů zboží čítána cena za celé balení, když jsem se ozvala, opět urážky, ale nakonec se vše vyřešilo v můj prospěch, omluva - žádná
*pečivo neoznačeno, až u pokladny zjišťujeme cenu
* jedna z prodavaček neustálý kašel, kdy rukou u krájení uzenin si zakryje pusu, do ruky s rukavicí zakašle a vesele krájí uzeninu dále
*rukavice není jednorázová, ale asi byla pochopena jako storázová, protože se nevyměnuje
* kráječ na uzeniny...utírán hadrou která je vespod pod ním ve skříni, bez vyprání jen hozena zpět, a pak je s ní kráječ utřen dnes, zítra, pozítří...bez vyprání, dezinfekce...hrůza, nechtěla bych vidět rozbor stěrů z této hadry
*hádky personálu probíhají veřejně na prodejně, popřípadě je křík slyšet ze skladu, v prodejně dusné ovzduší, kdy jediná schopná paní prodavačka paní Bravencová je přehlížena jako kus nábytku, přitom je šikovná, znalá a pracovita, dodržuje předpisy a je ochotná a milá
* paní vedoucí, těžko jí rozeznat, když vyjde ze skladu v civilním oblečení- což je tepláky a mikina, nepříliš čisté, ruce zabořené do kapes, a i v největším frmolu není ochotná stoupnout za pokladnu, popř. za pult, spíš jen prodejnu otráveně pozoruje
* nejmladší z prodávajících - asi je němá, ještě jsem jí neslyšela promluvit, jako např. dobrý den, za platbu u pokladny aby řekla děkuji, nebo nashledanou....no asi to nefunguje, ale jen u nás, v Brně je to samozdřejmostí v každé prodejně, i když nenakoupím, natož když nakupuji
Uživatel Kája hodnotil provozovnu ORESI S.R.O. PRAHA
10.01.2018, 10:30
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkapùl hvezdička   90%
V oresi jsem pořídila dřevěnou kuchyň do elka, vzala jsem si jí na úvěr takže jí zatím ještě splácím, protože jsem jí brala i se spotřebiči, ale dobrý, jsem s ní spokojená.
Uživatel Daniel Novotný hodnotil provozovnu MOBILNÍ CASINO PRAHA
09.01.2018, 19:43
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Zábava a noblesa. Profi přístup k zákazníků i hostům. dík
Uživatel Martin Heidigar hodnotil provozovnu INTERNETNET
09.01.2018, 19:18
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Jediný spolehlivý poskytovatel internetu v plzeňském kraji. Za mě naprostá spokojenost!
Uživatel hana krejčíková hodnotil provozovnu KOSMETIKA LUCIE TRAKALOVÁ
09.01.2018, 17:35
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Uživatel Anhelina Kotubei hodnotil provozovnu PIZZERIE GATTINO
09.01.2018, 16:25
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Uživatel Jiří Buchtela hodnotil provozovnu ZEMANOVA KAVÁRNA A CUKRÁRNA
09.01.2018, 12:16
hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   20%
Dobrý den,

chtěl bych se podělit s naší zkušeností při poslední návštěvě kavárny.
V nabídce máte zázvorový čaj, s manželkou sme si jej objednali. Chuťově a ani vzhledově to nevypadalo jako zázvor. Při dotazu co to je nám servírka řekla že zázvor a nějaký sirup. No katastrofa!
Dále bych chtěl poukázat na nevhodné oblečení obsluhy v kavárně.
Při placení se servírka zeptala na to jestli budeme platit každý zvlášť. Na což jsem jí odpověděl že ne, že chceme platit dohromady. Obsluha přinesla i tak dvě účtenky které jsme ve finále ani neviděli.
Dále bych chtěl upozornit na nedostatečné dámské wc. Jedna kabinka na takovou kavárnu je opravdu málo a ženy si musí vystát řadu.
No a když si vzpomenu na letní sezonu 2017 kdy při žádosti o ztlumení hudby která byla přezvučená v celé kavárně nám taky nebylo vyhověno.

Přeji krásný den Jiří Buchtela
Uživatel Eva Humlová hodnotil provozovnu CESTOVNÍ KANCELÁŘ ING. MIROSLAV JUREČKA PRAHA
08.01.2018, 14:30
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkapùl hvezdička   90%
Uživatel Lenka Uhlířová hodnotil provozovnu STAVBAPROJ, S.R.O.
07.01.2018, 21:58
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Nespolehlivá firma bez kvalifikovaných pracovníků a techniky. Nedodržuje závazky vůči zákazníkům a dodavatelům.
Uživatel kachna hodnotil provozovnu MMX PIVOTEL, HOTEL, RESTAURACE
07.01.2018, 11:57
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Skvělé pivo, s jídlem taky spokojenost, obsluha v pohodě, všude čisto, dobré kořalky!
Uživatel Bad hodnotil provozovnu ČERPACÍ STANICE JAN HRUBOŠ
06.01.2018, 22:26
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Bohužel nemůžu kladně hodnotit
Obsluhující mladá žena je opravdu hodně neochotná. Zvláště když kouří cigaretu a vy nedejbože chcete například zaplatit...Bohužel to kazí dobré jméno celé firmy
Uživatel Písařík hodnotil provozovnu REALITY FINEXA
06.01.2018, 09:40
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Služby doporučuji.
Uživatel Petr Hynek hodnotil provozovnu REALITY FINEXA
05.01.2018, 20:20
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Byt pronajatý za týden, ověření nájemců, služby doporučuji.
Nic
Uživatel Benik111 hodnotil provozovnu KUCHYNE-CB
05.01.2018, 17:31
hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   20%
Zhotovení nové kuchyňské linky probíhalo u p.Voldřicha 1/2 roku !!! Dílo je nedokončené a p.Voldřich úplně v klidu ukončil činnost svého kuchyňského studia aniž by podal ,,nějakou,, informaci a šel si hezky pracovat do Německa. Takovej to byl machr
Uživatel monzum hodnotil provozovnu ČERPACÍ STANICE ING. JOSEF SLEZÁK
04.01.2018, 23:43
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
kvalitní pohonné hmoty
Uživatel Zíková hodnotil provozovnu REALITY FINEXA
03.01.2018, 20:24
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Profesionální servis přít pronájmu bytu.
Uživatel Jan Čáp hodnotil provozovnu LECOMP
03.01.2018, 08:48
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Rychlý servis notebooku zasaženého kapalinou, naštěstí jen vodou. Vše opraveno včetně servisu ventilace.
Nemám nic proti. Tento servis mohu vřele doporučit.
Uživatel Marcela Kruftová hodnotil provozovnu KOČÁRKY U ČERTÍKA
02.01.2018, 16:30
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Již 7 měsíců čekám na vrácení peněz. Neskutečné jednáni. Podávám také trestní oznámení na tento podvodný obchod. Divím se,že ještě funguje. Zloději
Uživatel mates hodnotil provozovnu AUTOBAZAR DAVID HLAVINKA
31.12.2017, 18:34
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Velmi ochotný a hlavně profesionální přístup. Celá rodina od něj máme 3 auta a obrovská spokojenost. Můžeme jen doporučit
Uživatel Míšánek Mazlikovi hodnotil provozovnu SALON ADRIANE - HANA ČECHOVÁ
31.12.2017, 16:24
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
nádherný léto prostě špica
Uživatel Bartos hodnotil provozovnu SOFA DOG WEAR, S.R.O.
29.12.2017, 21:02
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Nejlepsi chrti obojky.Skoda,ze jiz nenabizite.Nejlepsi jsou s chrti stuhou .Zdobene brokatem a obsite francouzkou lemovkou jsou naprosto spickove.
Nemate nic v nabidce.
Uživatel Ivanhoe hodnotil provozovnu ADVOKÁT JUDR. DANIELA TRÁVNÍČKOVÁ
29.12.2017, 08:26
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Paní doktorka je notorická lhářka, podvodnice, intrikářka a mstivá bezcharakterní osoba, která se musí sama před sebou stydět za své chování a bude se za něj zodpovídat. Boží mlýny ji za to jistě semelou - pak to bude v pořádku!!!
Uživatel Eliška Z. hodnotil provozovnu ORESI S.R.O. PRAHA
28.12.2017, 19:57
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkapùl hvezdička   90%
Kuchyni od oresi mám už nějaký pátek, a můžu říct že nejvíc spokojená jsem z dřezu který jsme si nechali udělat z kamene, i když byl teda o něco dražší, ale je lehký na údržbu a do kuchyně krásně pasuje.
Uživatel Mira hodnotil provozovnu MEDOS-ČERPACÍ STANICE ING. STANISLAV ŠEFL PACOV
23.12.2017, 16:10
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Hruza,natankoval jsem naftu ani sem nemohl dojet domu a to jsem tam jezdil téměř každý den.Když jsem tankoval jinde pohoda,takže nedoporučuji
Uživatel Jana Adámková hodnotil provozovnu PAVEL KODEŠ
23.12.2017, 14:00
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Super, profesionál na úrovni, krásně zpívá i hraje, rádi vzpomíname a a DĚKUJEME.Určitě všem doporučuji.
vůbec nic
Uživatel Petr hodnotil provozovnu AUTOBAZAR JAROSLAV ČERNOŠEK
23.12.2017, 13:10
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Snad jen to, že umí zavolat zpět
Nerozumím lidem, co zakoupí ojeté vozidlo roku výroby 2001 se stavem tachometru 182 000km, původem z Francie a po dvou majitelích.
Tohle je přesně model p. Černoška.
Vozidla jsou převážně po nehodách. Prodejce Vám nebude garantovat za skutečný stav ujetých kilometrů, ale za aktuální stav tachometru! Díky původu z jinné země, nedohledáte skutečný stav ujetých kilometrů. Snad jen u nových vozů BMW, Volvo aj. které mají tyto údaje v centrálních klíčcích. Tyto vozidla, ale p. Černošek nenabízí.
Prázdnou servisní knihu zakoupíte za 900,-Kč a šest razítek Vás výjde na 679,-Kč. Servisní knihu vyplníte a pokud chcete, aby vše vypadalo korektně tak si stáhnete demoverzi učetních programů jako je PO......, HE...... a pár faktur si vystavíte.

Na vozidle proběhne karosářská úprava, celkový přelak, rozleštění, omlazovací kůra, oživení plastů a pneumatik.

A výsledek?

r.v. 2001, 137tkm servisní knížka, WVWZZZ1JZ............
1majitel, garážované, naprosto perfektní stav, absolutně bez koroze, originál kilometry.

A mimochodem, za arogantnost p. Černoška jsem vděčný. Když jsem se přijel k němu podívat na vozidlo a řekl svůj názor, netrvalo mi ani 30s a už jsem šel pryč. Takže někdy se ta asertivita vyplatí :-D
Uživatel Martin hodnotil provozovnu AUTOSERVIS JAN HORYNA
22.12.2017, 22:02
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Uživatel Evžen Rozbroj hodnotil provozovnu AUTOSERVIS JAN DUDÁŠ
21.12.2017, 10:05
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Tento autoservis přijal od mého vnuka VW GOLF,na motoru byl utržený píst,auto bylo přijato bez jakékoli smlouvy!Ústně byla domluvená cena 8000kč.po čase se ta cena zvedla 16000a na závěr na 21500 po třech údajných opravách motor neběží,po vymluvách že tam dal nevhodný olej,pak motór přestal mazat apa.Dudáš tvrdí že motór je vpořátku,mimo jiné vnukovi zašantročil uplně novou baterku a ještě se znaží dělat z vnuka lháře a hajzla! Fakturu vnuk nedostal jen nějaky papir kde byly vypsány ceny za praci a součástky! Pa.Dudáš mi osobně řekl do očí že motoru davá záruku do smrti dodnes nevím jak to myslel...,nehledě k tomu že motor fungoval jen když byla teplota nad 10.stupňuC!Navíc p.Dudáš jako odborník měl vnukovi řici že to auto je tak akorát vhodné do šrotu,protože je to celé prorezavělé!
Reakce provozovny na hodnocení:
reakce na hodnocení pana Rozbroje. Je lhář a vůbec se s ním nemíním bavit jelikož s psychopaty to prostě nejde a jeho vnuk také pochpil co je tento pán zač a byl se mi osobně omluvit za rodinného příslušníka .

Autoservis Jan Dudáš
Uživatel Tomas hodnotil provozovnu PALLAGY AUTO
20.12.2017, 23:31
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkaprázdná hvezdička   80%
perfektní služby
delší objednací doba (ca. týden) na servis z důvodů vytíženosti personálu
Uživatel Žaneta hodnotil provozovnu ORESI S.R.O. TEPLICE
20.12.2017, 09:01
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkapùl hvezdička   90%
U oresi jsme poptávali kuchyni teď v létě, a za sebe mohu říct že komunikace a fungování firmy mi vyhovovalo. Kvalitu kuchyně zatím hodnotit ještě nechci, ale první várku cukroví už zvládlo, a myslím že nic horšího už jí nepotká, a ustála to bravurně, až na svinčík furt vypadá jak když jí přivezli.
Uživatel Fabián hodnotil provozovnu MICHAEL KOREJS - STAVEBNÍ FIRMA
20.12.2017, 00:19
hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   20%
pozor na tuto firmu
pozor na tuto firmu
Uživatel Svobodová Třebíč hodnotil provozovnu SALON ADRIANE - HANA ČECHOVÁ
19.12.2017, 21:49
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
špica
Uživatel ted už chytřejší hodnotil provozovnu AUTO XSO
19.12.2017, 21:26
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Šmejd,Podvodník,kdo chcete přijít o peníze,kupte si u něj auto.
Uživatel Luboš hodnotil provozovnu LUBOŠ SÝKORA
19.12.2017, 13:29
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Uživatel Daniel Číž hodnotil provozovnu AUTOBAZAR AUTO MOŠA
17.12.2017, 13:26
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkapùl hvezdička   90%
Dobrý den.. S panem Mošou JSME VELMI SPOKOJENI A DOPORUČUJEME VYZKOUŠET JEHO KVALITY...!!!
Čížovi - Vsetín...
Uživatel Jaroslav Novák hodnotil provozovnu SHELL CZECH REPUBLIC A.S. PRAHA 4
16.12.2017, 15:24
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Nejlepší čerpací stanice v Praze.Výborná obsluha
Uživatel Patrik hodnotil provozovnu RADIOLINKPLUS.CZ
15.12.2017, 01:27
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Bezva služba kvalitni servis
Uživatel Pavel hodnotil provozovnu AUTOLAKOVNA IVO BUDEK
12.12.2017, 19:32
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
ano na autě bylo dost práce to nepopíram ale částku 40tis. jste nevrhnul vy s tim že to nebude žádný problém...to co jste mi dal za hrůzu po půl roce čekání si stěží dokáže někdo představit .....auto po cca třech měsících předěláno první pohled dobrý ale bohužel po nastrojování nalezeno nesčetně prasečinek včetně nedostříkaných míst ....takže na to že v prosinci 2016 auto dorazilo k vám a předání 2017 říjen super prace ..... upřímně jestli bylo auto amatersky vyvařeno tak lak vypadá tak na 15 letýho učedníka bohužel .....tím bych to ukončil Pavel
Uživatel kámoška Třebíč hodnotil provozovnu SALON ADRIANE - HANA ČECHOVÁ
11.12.2017, 17:03
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
dost dobrý,skusil sem to a dost dobrý.
Uživatel Petr hodnotil provozovnu ČESKÁ POJIŠŤOVNA, A.S. LYSÁ NAD LABEM
11.12.2017, 15:20
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Absolutní spokojenost při každé návštěvě.
Uživatel žirafka hodnotil provozovnu ČERPACÍ STANICE ING. JOSEF SLEZÁK
10.12.2017, 23:59
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Kvalitní ph a obsluha co umí poradit i pomoci.
Uživatel Ivan hodnotil provozovnu ČERPACÍ STANICE ING. JOSEF SLEZÁK
09.12.2017, 06:24
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Kvalitní obsluha, vstřícný personál.
Uživatel Vladimír Sedlář hodnotil provozovnu ASISTENČNÍ SLUŽBA RPS CZECH, S.R.O.
07.12.2017, 19:19
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
10% pro tuhle bandu je opravdu hodně. Naslibuji u nehody hory doly a pak se člověk nestačí divit co mu naúčtují.
10% pro tuhle bandu je opravdu hodně. Naslibuji u nehody hory doly a pak se člověk nestačí divit co mu naúčtují.