PRŮBĚŽNÝ PŘEHLED HODNOCENÍ PROVOZOVEN

Uživatel PLATICI ZAKAZNIK hodnotil provozovnu AUTO RADIM JOSIEK
23.10.2021, 00:26
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Dejte si POZOR na tohoto člověka!!! P.Josiek je pěkný PODVODNÍK a zloděj.Než něco koupíte ,tak počítejte s tím,že zboží Vám pošle jiné,protože si plete L a P stranu,když mu chcete zboží v zákonné 14 denní lhůtě vrátit a to na vlastní náklady,tak Vám balík odmítne.O fakturách ani nemluvě,že Vám jde balík a ani nevíte,co v něm je!!! Platíte na dobírku a peníze už Vám nevrátí,ani nenapraví vlastní chybné dodání!!!!
Mohu doložit komunikaci emailem,tomu,kdo nevěří!! Třeba je nás víc,koho O.....L!!!!!
Uživatel ili hodnotil provozovnu AUTO RADIM JOSIEK
22.10.2021, 23:56
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
GAZAUTO.CZ -- Kvalita --otřesná!!!! /nejhorší replika/ vnější dily karoserie nepasují-dodáni jiných dilů.

Reklamace - narava špatně dodaných nebo chybějících dílu neřešena !!!!

Díly řadně zaplacené --fakturu dostanete po urgenci -- až po zaplacení a vyzvednutí zboží !! V zasilce tedy vubec nevite co dostanete --jen platte.
Uživatel ili hodnotil provozovnu AUTO RADIM JOSIEK
22.10.2021, 23:47
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
počatečni snaha jak získat zákaznika ..to ano -


Dejte si POZOR na tohoto člověka!!! P.Josiek je pěkný PODVODNÍK a zloděj.Než něco koupíte ,tak počítejte s tím,že zboží Vám pošle jiné,protože si plete L a P stranu,když mu chcete zboží v zákonné 14 denní lhůtě vrátit a to na vlastní náklady,tak Vám balík odmítne.O fakturách ani nemluvě,že Vám jde balík a ani nevíte,co v něm je!!! Platíte na dobírku a peníze už Vám nevrátí,ani nenapraví vlastní chybné dodání!!!!
Mohu doložit komunikaci emailem,tomu,kdo nevěří!! Třeba je nás víc,koho O.....L!!!!!
Uživatel Hanka hodnotil provozovnu STŘÍHÁNÍ PSŮ JANA PAVLASOVÁ
22.10.2021, 21:41
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Paní je bývalá uživatelka drog, upozorňuji že není vhodné ani komunikovat
Uživatel mullerjosef@ hodnotil provozovnu OČNÍ KLINIKA HORNÍ POČERNICE
22.10.2021, 16:32
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Měří mi zde všechno, jak dioptrie, tak rohovkou, pozadí.. Takže super, bez objednání a ošetří hned.
Uživatel Vladimír hodnotil provozovnu BEZDODAVATELE A.S.
22.10.2021, 13:38
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Energie jsme u nich poptali v pondělí a ve středu už jsme od nich měli zpětnou reakci, myslel jsem, že čekat budeme mnohem déle. Tohle bylo ještě v pohodě. Jsem rád, že jsem našel otevřeného dodavatele a nebudu muset trčet u DPI.
Uživatel Thunderbolt hodnotil provozovnu KARDAN SERVIS OSTRAVA
21.10.2021, 13:49
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Nic.
Vysoké ceny, neumí vyřešit problém který auto má
Uživatel Standa hodnotil provozovnu PNEUSERVIS ROBERT PATÁK
20.10.2021, 22:49
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Možnost převzetí o víkendu a perfektní jednání.
nic
Uživatel kit hodnotil provozovnu VIKING CARS, SPOL. S R.O.
20.10.2021, 12:26
hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   20%
velka ochota
kratka pracovni doba, zlatokopove - premrstene ceny a manipulace
Uživatel Vladimír Dreksler hodnotil provozovnu PNEUSERVIS ROBERT PATÁK
16.10.2021, 10:42
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Kupoval jsem kola na dobírku, vše v pořádku, kola krásné, zabalená ve spec. boxech, určitě nakoupím znovu. Děkuji Dreksler.
Uživatel Stejskal L. hodnotil provozovnu NÁRODNÍ POKLADNICE S.R.O.
15.10.2021, 10:14
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Každá mince mi udělá radost. A jsem rád že si rodina navykla mi kupovat věci z tohoto obchodu, ne vždycky se mi trefí do vkusu, ale i tak jsem mince skvělé.
Uživatel Radovan Šmid hodnotil provozovnu MYSLIVECKÉ POTŘEBY ALEŠ NÁHLÝ
14.10.2021, 20:21
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Perfektni vybavení kvalitního mysliveckého oblečení a doplňků. Profesiobalni přístup a precizní obsluha. Nejlepší co znám na Moravě.
Uživatel Radim hodnotil provozovnu CHOVATELSKÁ STANICE DAR TIBETU
12.10.2021, 15:43
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Úžasný přístup,takhle nějak si představuji chovatelskou stanici.Paní Vašková je profesionál v každém ohledu... Téhle chovatelské stanici přeji vše nej a samá krásná mimina...jedno mám doma
-
Uživatel Líbá Metloková hodnotil provozovnu ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ JUDR. HANA PLÁTĚNKOVÁ
12.10.2021, 13:30
hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   20%
Firma provádí záměnu advokátů. Místo ustanoveného obhájce který se nezprostil obhajoby chodí na základě jeho substituční moci jeho substituentka, která nesprávně informuje a uvádí v omyl a zdevlastně znemožňují vybrání jiného advokáta ex offo dle vlastního uvážení či pořadníku ex offo a pak účtují aniž mohou doložit , neboť účtuje ustanovený obhájce, který nikde nebyl a druhý nebyl schválen.
Uživatel Klára hodnotil provozovnu GAMMY GOLD S.R.O.
10.10.2021, 16:34
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Moc spokojena
Uživatel Petr Ott hodnotil provozovnu JÍDELNA STRAVBYT, S.R.O. PLANÁ
09.10.2021, 22:18
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkaprázdná hvezdička   80%
Uživatel Tomáš Strnad hodnotil provozovnu OBCHOD EDUARD ČERMÁK
08.10.2021, 23:14
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkapùl hvezdička   90%
Pan Čermák je profesionál který se vyzná ve svém oboru - nesnaží se prodat to nejdražší, ale záleží mu na tom, jak se v oblečení cítí zákazník, umí decentně poradit, i kriticky zhodnotit.
Škoda, že má prodejnu v poměrně malém městě, nechodí k němu tolik zákazníků, kolik by si jistě přál, aby mohl ještě více rozšířit svou nabídku. Třeba by stálo za úvahu otevřít si pobočku v nějakém větším městě a rozvíjet tak svou značku.
Uživatel LINDA hodnotil provozovnu RESTAURACE & PENZION U VAŇKŮ
06.10.2021, 07:32
hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   20%
nic
obsluha velice arogantni, a rautove stoly naprosto nevhodne, vysoke ceny
Uživatel smoldasova helena hodnotil provozovnu COOP CHOLINA
04.10.2021, 20:13
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
vynikajici
Uživatel Alena hodnotil provozovnu MULTIKINO CINESTAR PRAHA
02.10.2021, 22:37
hvezdičkahvezdičkahvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   60%
Hezké prostředí
ersonál pustil 10 min po začátku filmu diváky kteří nemohli ve tmě najít svoje místa a domáhali se neoprávněně našich míst
Uživatel Karel hodnotil provozovnu BUTIK ANGEL
01.10.2021, 16:57
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Naprostá spokojenost.Koupil jsem manželce kabát a boty.Vsechno zboží je krásné.Paní majitelka my vše vysvětlila,ukázala všechny barvy.Je vážně odborníci, má vkus.Doporučuji
Není co
Uživatel Zakaznik 2019 hodnotil provozovnu AUTOSERVIS MILOŠ RYBANSKÝ
30.09.2021, 13:17
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Podvod, po dvou letech jen sliby a auto nepojozdne
Uživatel Martin hodnotil provozovnu ZNALEC, ODHADCE ING. PETR MAZAL
29.09.2021, 19:30
hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   20%
Na místě stručné a rychlé jednání.
Celkově katastrofa. Jednak tento člověk už při domluvách na provedení odhadu dává jasně najevo, že by ho nejraději ani nedělal, a že ho klient v podstatě obtěžuje. Dále je arogantní a o ceně má jasno z hlavy aniž by nemovitost viděl. Obvykle o 25 % méně než je tržní cena. To nejhorší však je, že odhad navíc udělal ještě uplně blbě. Zahrnul do něj pozemek, který tam neměl být. Po výzvě k nápravě se odmítá o opravě bavit.
Uživatel Karlos hodnotil provozovnu VEKRA
24.09.2021, 14:59
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Před necelým měsícem jsem jim volal, aby okna přijeli seřídit, jinak je ale všechno ok, a okna sedí už po doladění dobře.
Uživatel Petra hodnotil provozovnu BUTIK ANGEL
23.09.2021, 22:15
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Naprostá spokojenost s kvalitou,obsluhou.Vubec sem nechtěla nakupovat ,odešla jsem s kabatem,šaty a botami.Pani majitelka si dělá interiér obchodu sama a je nádherný, cítila jsem se úžasně. Právě malovala obraz ..musela jsem si ho odložit v procese tvorby.
Není nic proti
Uživatel Josef Bílek hodnotil provozovnu ARMEX OIL, S.R.O. LITVÍNOV
21.09.2021, 18:28
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Neochotná obsluha, asi socialismus ....ať to nedělá, když jí to nebaví.
Uživatel petrolej91 hodnotil provozovnu AUTOBAZAR JOSEF BALÚCH
21.09.2021, 17:36
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkaprázdná hvezdička   80%
kopil jsem vůz C4 Picasso a vše co p.Balúch inzeroval o autě souhlasilo.Proběhla kontrola v autorizovaném servisu v UL.I kilometry seděly.Další auto se určitě nebudu bát opět koupit u p. Balúcha
nic
Uživatel Suchý radek hodnotil provozovnu PNEU MOTYKA VÁCLAV
18.09.2021, 11:26
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Mám zimní gumy od nich a jsem spokojený dobrá komunikace a ochota hodně mi poradily s výběrem zymni gum nikde jinde nebudu chodit jenom tamja jim za to děkuji
Uživatel Janča hodnotil provozovnu ZLATNICTVÍ NEFRIT
18.09.2021, 08:28
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
nejlepší zlatnictví v okolí, super přístup a ochota, perfektní domluva a při výrobě na zakázku rychle termíny milí lidé, kteří svoji práci evidentně moc miluji rozhodně doporučuji, aby se tam každý stavil, určitě neodejde s prázdnou!!
Uživatel Miroslav hodnotil provozovnu FRIGOEXIM, SPOL. S R.O.
16.09.2021, 17:15
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Mražený obalovaný květák-před zpracováním neuvařený,tvdý,obalené moc velké kusy,nahořklý-prostě hnus!
Uživatel Kohy hodnotil provozovnu BEZDODAVATELE A.S.
16.09.2021, 16:57
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Co je smlouva na dobu neurčitou, tak se to nemění ani při podepsání dodatku k ní o výkupu.
Uživatel Eliáš hodnotil provozovnu NÁRODNÍ POKLADNICE S.R.O.
16.09.2021, 13:52
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Za delší dobu jsem nasbíral už 4 alba medailí, které pro mě mají nějakou nostalgickou hodnotu.
Uživatel Vendy hodnotil provozovnu AUTOSERVIS PAVEL ZEMAN
16.09.2021, 13:23
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Kdykoli, cokoli, vždy pomůže
Uživatel Leoš hodnotil provozovnu M&M REALITY HOLDING, A.S. LIBEREC
16.09.2021, 12:01
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
I přes to, že prodej bytu nebyla uplně nejjednodušší tak si váš makléř uměl poradit. Děkujeme za jeho služby.
Uživatel ing.kvasnicova hodnotil provozovnu ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ - MGR. MICHAELA ŠAFÁŘOVÁ
15.09.2021, 16:28
hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   20%
nedoporucuji
pani advokatka nepodala radne a vcas dovolani s tim, ze vsechno jiz do podani napsat nestaci, z tohoto duvodu soud rozhodl pouze o zmatecnosti rizeni, nikoliv aby zrusil rozhodnuti v plnem rozsahu dle judikatu, doslo ke zbytecnym prutahum v rizeni
Uživatel Klimszova hodnotil provozovnu CK - VALAŠKA, SPOL. S R.O.
13.09.2021, 17:27
hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   20%
Penzion Tauzer ostrov Pag - velké zklamání z ubytování. Na pokoji nebyla k dispozici ani židle. O nějakém odkládacím stolku jsme si mohli nechat zdát. Balkón, za který jsme si připlatili 2.500 Kč byl tak malý, že jsme si tam sotva ve dvou sedli. Každý pokoj v penzionu byl jiný cena však stejná. Byli jsme poslední turnus od 30.9. do 8.9.2021 a tomu odpovídal i pořádek na pokoji. Ukliď si po předchozích klientech sám. Ostrov Pag - Mandre krásné, penzion Tauzer již nikdy.
Uživatel zdenek hodnotil provozovnu AUTODÍLY JAROSLAV MOHAPL
13.09.2021, 08:11
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Dobrý a ochotný přístup
Uživatel Hrabovský hodnotil provozovnu OKRESNÍ SPRÁVA SOCIÁLNÍHO ZABEZPEČENÍ ZLÍN
12.09.2021, 14:51
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Nic,absolutní katastrofa.
Několikrát jsme s dcerou tento úřad navštívili žádat o dávky v hmonté nouzi a byla to totální katastrofa.Absolutní neochota, posílali nás ode dveří ke dveřím, nakonec nás poslali k paní vedoucí, která si zavolala dokonce ředitelku,aby nám sdělila,že nemáme na nic nárok.Dcera je psychicka nemocná,v té době jí hrozilo že zuůstane na ulici,pani ze sociaálky nám sdělila,at jí ukáže pod kterým mostem má věci,že potom dávku dostane.Měl jsem od dcery zplnomcnění a stejná pracovnice po mě chtěla,abych příště donesl občanský průkaz dcery-tedy abych porušil zákon protože OP je nepřenosný. Vedoucí mně po hodinovím chození po kancelářích,kdy nám nebyla schopna poradit,asi po dvou hodinách sdělila at si příště "něco nastuduju". Sama vůbec nevěděla co má dělat,dokonce si zavolala i ředitelku a toto mně ve finále sdělila.Mělo to dohru-majiteli ubytovny,kde dcera tehdy bydlela, volal "někdo" z tohoto úřadu a přestože dcera ještě nebyla jejich klient a nepodepsala a nedala souhlas s nakládánám s osobními údaji.nezákonně mu sdělil informace o sociálních poměrech nejen naší dcery,ale dokonce si ta "osoba" zjišťovala nezákoně údaje o sociálních poměrech i o mě a naší rodině. Navíc předali tyto údaje třetí osobě. Byl to nejhorší zážitek na úřadu,jaký jsem kdy zažil.Dávky na které měla dcera nárok vyřídil až po roce azylový dům,kde dcera bydlí v úplně jiné obci a vyřídil to za 14 dnů.
Uživatel Karel hodnotil provozovnu AUTO TESAŘ S.R.O. - ASISTENČNÍ ODTAHOVÁ SLUŽBA
11.09.2021, 23:47
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Byl jsem zaměstnán u pana Tesaře, a je to nejhorší věc kterou jsem udělal. Na začátku to šlo po pracovní době kdy máte cely týden od ráno do večera proste nonstop na telefonu a druhy týden jen od 8 do 17hod někdy déle tak tohle tempo se nedá vydržet. Plat je od 25 až 29 tis za skoro 300hod měsíčně. Auto samé vraky který mají najeto okolo 700tis a to ještě musíte čistit půjčovny
Uživatel Zdeňka Bršlicová hodnotil provozovnu OBCHOD MAREK DOLEŽAL
10.09.2021, 16:24
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Obchod s panem Doležalem a jeho paní můžu jen doporučit. Velice ochotní a příjemní lidé. Bundu mi ušili na míru a dovezli až domů. Krásný materiál , krásně ušito. Moc děkuji.
Uživatel Petra hodnotil provozovnu CK ACTIVE GUIDE, S.R.O.
09.09.2021, 16:16
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Dcera se zúčastnila školního kurzu v penzionu Artur v Jizerských horách. Aktivity na kurzu byly v rukou animátorů CK ACTIVE GUIDE, s.r.o . Součástí aktivit bylo i absolvování lanové dráhy. Výsledek? Tři studentky si jako zážitek odnesla spálené prsty do živého masa. Dle studentek byl instruktor hrubý, postup dostatečně nevysvětlil. Když jsem vedoucího akce na problém upozornila, věc zlehčoval a nakonec uvedl, že tam byl a nic se nestalo. Došlo mi, že ten “povedený” instruktor byl vlastně on sám. Příště bych této firmě dítě nesvěřila!!!
03.09.2021, 19:04
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Doporučuji, jsem po vložení nitroočních čoček do očí a opravdu vidím velmi dobře, na dálku opravdu super, žádné problémy nebyly při operaci ani po ní. Díky moc za ochotu.
Uživatel Jindřich Janeček hodnotil provozovnu AUTOGAS EKO - LUBOŠ ADAMEC
31.08.2021, 14:16
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Bohužel nic
Jindřich Janeček
210 bodů
RECENZE FOTKY
Zde jsou recenze, které jste zveřejnili. Pokud je budete chtít upravit nebo smazat, budete potřebovat aplikaci Mapy Google.
Další informace

2 recenze · 24 hodnocení
AUTOGAS eko - montáž LPG
794/6, U botanické Zahrady, 779 00 Olomouc
Naprostá katastrofa. Pán mi montoval lpg magic g4 do scenic III 1,4 tce. S autem jsem nedojel ani domů. Po cca 20 km bylo auto nepojizdne. Následně pan majitel přijel po dvou dnech a smazal chybu v řídící jednotce viz. foto. A aniž by něco dále opravil, tak utekl. Po pár ujetých km byla závada zase zpět. Od té doby pan majitel přestal komunikovat. Bohužel oprava auta po naprosto neodborné a sfusovane montáži od p. Adamce mě stála dalších 7000 Kč. Opravy se ujal jiný monter, který musel v motoru vše předělat, aby bylo auto funkční. Pan Adamec se k tomu staví tak, že on za nic nemůže a nekomunikuje. Takže pokud nechcete mít zničene auto tak si dobře rozmyslete kam ho dát do servisu.
30.08.2021, 19:36
hvezdičkahvezdičkahvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   60%
Dobré, Levné jídlo
Nemám jak doplnit penize na obědy neznam vase cislo uctu
Uživatel Renata Vostárková hodnotil provozovnu CUKRÁRNA & LAHŮDKY ZDEŇKA NEDVĚDOVÁ
30.08.2021, 13:17
hvezdičkahvezdičkapùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   50%
skvělé minidezerty (sladké i slané) a minizákusky. Svatební koláčky také super.
svatební dort tragický. Mašle úplně jiné barvy, boule po celém dortu a nedotažený fondán. Dort se ani trochu nepodobal dortu, který prezentují na webu. Nejvíce mě překvapilo naprosto otřesné chování paní Buřilové, která má vše na starosti. Vypadá to, že paní Buřilová věděla, že se dort nepovedl a tak předávka dortu nebyla. Paní Buřilová mi nezavolala, jen dort vyložila v restauraci a rychle odjela.
Uživatel Milan M. hodnotil provozovnu NÁRODNÍ POKLADNICE S.R.O.
30.08.2021, 11:00
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkapùl hvezdička   90%
Ukázkově zabalené, schopné přežít jakékoli zacházení pošty, to si cením, i když dodání je až příliš dlouhé.
Uživatel brixo hodnotil provozovnu TJ MORAVIA DUBŇANY, O.S.
29.08.2021, 21:01
hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   20%
nič
volal som a zdvihol chlapik ktory mi hovoirl aby som si išiel zahrať dostihy a sazky
Uživatel Horse Kebab hodnotil provozovnu TJ MORAVIA DUBŇANY, O.S.
29.08.2021, 20:59
hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   20%
x
Volal jsem na mobilní číslo ozval se chalan se sexy hlasem a vůbec nevěděl nic o koních. Jsem velmi zklamán
Uživatel Dominik kterymufurtnekdovola hodnotil provozovnu TJ MORAVIA DUBŇANY, O.S.
27.08.2021, 16:06
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Nezájem
ZMĚNTE SI TELEFONNÍ ČÍSLO, MÁTE TAM MOJE. DÍKY
Uživatel Patrik hodnotil provozovnu M&M REALITY HOLDING, A.S. PÍSEK
27.08.2021, 12:27
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Přístup realitního makléře byl na jedničku. Měl férové jednání.