PRŮBĚŽNÝ PŘEHLED HODNOCENÍ PROVOZOVEN

Uživatel Jaroslav Vokněr hodnotil provozovnu AUTOSERVIS BC. JAN BALIHAR
23.04.2018, 10:24
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Musím říct že služby pana Balihara jsou kvalitní,jednání fantastické až nadstandartní. Vím o čem mluvím,dojíždím až z Prahy!!A nadále budu! Děkuji.
Uživatel Klarka hodnotil provozovnu MADAM ANETT
23.04.2018, 08:35
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
CÍLEM MASAŽE JE HARMONIZACE TĚLA A DUŠE, UPEVNUJĚ A OSVĚŽUJE DUŠEVNÍ ZDRAVÍ. MASÁŽE JSOU VĚTŠINOU VNÍMANY JAKO PŘÍJEMNÁ FORMA UVOLNĚNÍ , MAJÍ VŠAK VYNIKAJÍCÍ REHABILITAČNÍ, TERAPEUTICKÉ UČINKY. PRAVIDELNÉ A KVALITNÍ MASAŽE MOHOU ODSTRANIT VĚTŠINU VAŠICH ZDRAVOTNÍCH POTÍŽÍ. MASAŽ PODPORUJE LYMFATICKÝ OBĚH A NERVOVÝ SYSTÉM, ZMÍRNUJE NAPĚTÍ A BOLEST SVALŮ. PODPORUJE PRAVIDELNÝ SPÁNEK A URYCHLUJE VYLUČOVANÍ ODPADNÍCH LÁTEK Z TĚLA. A NENÍ LEPŠÍ UVOLNĚNÍ V KOMBINACI S TATNTRICKOU MASÁŽÍ( masáží prostaty) S VYVRCHOLENÍM. NAJDEŠ MNĚ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH OD PONDĚLÍ DO SOBOTY OD 9 - 17HODIN, JE TŘEBA SE OBJEDNÁVAT TELEFONICKY, NE IMEL, NÉ SMS ČI SKRYTÁ ČÍSLA. 721 502 980. !!! MÁŠ - LI MOŽNOST UDĚLEJ NĚCO UDĚLEJ NĚCO PRO SVÉ ZDRAVÍ V TÉTO HEKTICKÉ DOBĚ A TO HNED.
CÍLEM MASAŽE JE HARMONIZACE TĚLA A DUŠE, UPEVNUJĚ A OSVĚŽUJE DUŠEVNÍ ZDRAVÍ. MASÁŽE JSOU VĚTŠINOU VNÍMANY JAKO PŘÍJEMNÁ FORMA UVOLNĚNÍ , MAJÍ VŠAK VYNIKAJÍCÍ REHABILITAČNÍ, TERAPEUTICKÉ UČINKY. PRAVIDELNÉ A KVALITNÍ MASAŽE MOHOU ODSTRANIT VĚTŠINU VAŠICH ZDRAVOTNÍCH POTÍŽÍ. MASAŽ PODPORUJE LYMFATICKÝ OBĚH A NERVOVÝ SYSTÉM, ZMÍRNUJE NAPĚTÍ A BOLEST SVALŮ. PODPORUJE PRAVIDELNÝ SPÁNEK A URYCHLUJE VYLUČOVANÍ ODPADNÍCH LÁTEK Z TĚLA. A NENÍ LEPŠÍ UVOLNĚNÍ V KOMBINACI S TATNTRICKOU MASÁŽÍ( masáží prostaty) S VYVRCHOLENÍM. NAJDEŠ MNĚ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH OD PONDĚLÍ DO SOBOTY OD 9 - 17HODIN, JE TŘEBA SE OBJEDNÁVAT TELEFONICKY, NE IMEL, NÉ SMS ČI SKRYTÁ ČÍSLA. 721 502 980. !!! MÁŠ - LI MOŽNOST UDĚLEJ NĚCO UDĚLEJ NĚCO PRO SVÉ ZDRAVÍ V TÉTO HEKTICKÉ DOBĚ A TO HNED.
Uživatel Milena Stará hodnotil provozovnu CUKRÁRNA U HÁJE
22.04.2018, 21:11
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkaprázdná hvezdička   80%
Uživatel Jiří hodnotil provozovnu FLEGMENS
22.04.2018, 10:36
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Uživatel Franta Jouda hodnotil provozovnu PENZION U PÁNŮ Z DUBÉ
20.04.2018, 11:47
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
nic
všechno
Uživatel Vaňatová hodnotil provozovnu AUTOŠKOLA BURIAN
19.04.2018, 13:44
hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   20%
Pan Burian rozhodně není typ klidného spolujezdce (i zkušeného řidiče by určitě dokázal parádně vytočit).Zřejmě si neuvědomuje, že do autoškoly se jdeme naučit auto řídit a ne že už to umíme. Nemá trpělivost s touto výukou, myslí si že, když to umí on, tak to musí umět každý hned na poprvé. Nemá absolutně žádnou trpělivost se žáky. Když na vás při jízdě někdo zvýší hlas a hlasitě vám říká „uklidněte se“! Co uděláte? Samozřejmě budete nervózní ještě víc a začnete dělat ještě více chyb a o to asi panu Burianovi jde. Mám pocit jako by mu to dělalo radost. Bylo mi divné, když nám první hodinu řekl, že to 50% z nás neudělá napoprvé – nevěřila jsem mu. Teď už tomu opravdu věřím. Ale není to jen chyba žáků. Rozjezd do kopce jsme netrénovali v kurzu ani jednou. Ale když si připlatíte hodiny navíc tak vás to pan Burian rád naučí. Ve finále tento kurz vyjde dráž než ta nejdražší autoškola ve městě. Protože si neustále připlácíte hodiny navíc. Teorie ujde, i když tam probíráte jen křižovatky, pár značek a koukáte na DVD. Testové otázky? Nemá ani jeden počítač, takže trénujete sami doma. Tato autoškola je pouze pro ty co chtějí zažít pořádný adrenalin. A co jsem se opravdu naučila perfektně, je slovo „VNÍMAT“.
Uživatel Svatošová hodnotil provozovnu ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ MGR. EVA TYKALOVÁ
19.04.2018, 10:04
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Velmi pozitivně hodnotím profesionalitu a zároveň osobní přístup paní magistry. S její prací jsem byla naprosto spokojena.
Uživatel Michenková hodnotil provozovnu VÝBORNÝ MOBIL S.R.O.
19.04.2018, 09:30
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Doporučuji všem novým zákazníkům, perfektní zkušenost a zboží
Uživatel Lenka hodnotil provozovnu ORESI S.R.O. KOLÍN
19.04.2018, 09:24
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkapùl hvezdička   90%
Kuchyni jsem spolu se spotřebiči vybírala na této pobočce. S kuchyní jsem spokojená, a musím pochválit rychlé jednání ohledně servisu, porouchaný dojezd mi přijeli opravit do týdne na jejich náklady.
Uživatel Josef Charvát hodnotil provozovnu FAMILY BROKER S.R.O.
18.04.2018, 17:52
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkapùl hvezdička   90%
Spolehlivost, rychlost, výborné jednání
Nic
Uživatel Bláha hodnotil provozovnu MILAN BEZDĚK - STAVEBNÍ FIRMA
18.04.2018, 14:50
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Co říct o člověku, který si nejméně před 6lety půjčil před svědky lešení a dnes to zapře? Jeden z mnoha způsobů je předat si to to hodnocení.
Uživatel Alice Švandová hodnotil provozovnu REALITY FINEXA
18.04.2018, 13:34
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Dobrý den, chtěla bych Vám touto cestou poděkovat za zprostředkování prodeje mé nemovitosti. Velice si cením Vašeho lidského a hlavně profesionálního přístupu. Mohla jsem se na Vás plně spolehnout, takže díky Vám prodej a následná koupě proběhly naprosto hladce a bez problémů. Vše, na čem jsme se dohodli, jste splnili a dokonce některé činnosti i nad rámec Vašich povinností. Služby Vaší realitní kanceláře mohu všem svým známým jen doporučit.
Uživatel Roman hodnotil provozovnu AUTOBAZAR AUTOGRATIS.CZ
17.04.2018, 11:17
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Prodávají naleštěné šroty!!!
Uživatel jenda hodnotil provozovnu JIPROF, S.R.O.
17.04.2018, 10:38
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkapùl hvezdička   90%
Dodržený termín, kvalita nadprůměrná, celková spokojenost
Uživatel Vaňatová hodnotil provozovnu AUTOŠKOLA VÁCLAV VOLEK
16.04.2018, 14:28
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Přešla jsem od jiné autoškoly a nestačila se divit. Po první kondiční jízdě jsem byla jak Alenka v říši divů. Pan Volek je naprostý profesionál, nekřičí a nestresuje vás. Naopak vše v klidu vysvětlí a opravdu naučí řídit auto z kopce i do kopce o parkování nemluvě. V této autoškole jsem se cítila opravdu dobře a naučila se jezdit bez stresu a v pohodě. Takových autoškol jako je tato je opravdu málo a proto mohu jen doporučit. Byla to moje nejlepší volba. Moc děkuji. Vaňatová.
Uživatel Maznak hodnotil provozovnu AUTOSERVIS MICHAL FRIÁK
16.04.2018, 14:06
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Vyborny pomer cena/vykon. Opravi, poradi. Uz 7 let nejezdim jinam.
Uživatel Hana Michenková hodnotil provozovnu ABS MOBIL S.R.O.
16.04.2018, 11:13
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Příjemné a rychlé jednání. Doporučuji
Uživatel Jaroslava pivonková hodnotil provozovnu HOSPODA U SEJKŮ V HRUSICÍCH
14.04.2018, 22:39
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Kdo může psát takové nesmysly
Polévka ze sáčku no hrůza
Reakce provozovny na hodnocení:
Nebyla jste U Sejků.U nás se polotovary nepodávají!!!!

U Sejků
Uživatel Jiří hodnotil provozovnu PETR DOSKOČIL - STAVEBNÍ FIRMA
12.04.2018, 16:00
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Nedoporučuji !!! Vybere zálohy a práce nedokončí !!!
12.04.2018, 15:26
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Vzájemná podpora, inspirace a v neposlední řadě obchodní příležitosti.
?
Uživatel Kateřina J. hodnotil provozovnu PALACE REALITY
12.04.2018, 13:33
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Moc děkuji paní Ing. Králové za ochotu, bleskovou rychlost a nadstandardní přístup ke klientům. Vřele doporučuji všem! Kateřina J.
Uživatel Jan hodnotil provozovnu ČERPACÍ STANICE HANA TULISOVÁ
12.04.2018, 07:38
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Příjemná obsluha ze strany paní Kopecké.
Uživatel Macek hodnotil provozovnu JÍDELNA NA CELNICI
11.04.2018, 19:19
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
stejná jídla, špatná kvalita. (nebrat)
Uživatel Novák hodnotil provozovnu ING. MAREK PROKEŠ - EURO SYSTEM
11.04.2018, 14:34
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Kvalita za přijatelnou cenu.
Termín.
Uživatel Martina hodnotil provozovnu ANTIK BAZAR INDY
10.04.2018, 15:00
hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   20%
Nic
Smelinař
Uživatel Adámková hodnotil provozovnu SVATEBNÍ SALON TEREZA VANČATOVÁ
10.04.2018, 12:01
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Objednala jsem si svatební oznámení mají na stránkách napsané že do deseti dnů odesílají do dnes mi nedošel grafický náhled ani oznámení.
Každý den paní volám ale nikdo telefon nebere a neodpovídá ani na email nedoporučuji v tomto obchodě nakupovat
Uživatel jirina.kr@email.cz hodnotil provozovnu OBS PRAHA, S.R.O.
09.04.2018, 17:41
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
Hrozné jednání, nevyplácení mzdy za odvedenou práci. Prostě děsné.
Uživatel Petr Petr hodnotil provozovnu BESTDRIVE STARÉ MĚSTO
09.04.2018, 15:24
hvezdičkahvezdičkapùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   50%
Prace personalu jenz provadi manualni praci,tedy obouvani pneu atd. je celkem uchazejici.
Neochotny az drzy personal za prepazkami u pocitacu,dovolat se do prodejny je nadlidsky vykon. Doporucuji vymenit tyto lidi a prodejna bude na slusne urovni.
Uživatel Hana hodnotil provozovnu VÝBORNÝ MOBIL S.R.O.
09.04.2018, 11:01
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Dobrý den,
firmu Výborný Mobil s.r.o. doporučuji všem nastávajícím zákazníkům, pan majitel Lubor Heisig mi osobně poradil, vysvětlil, doporučil a odzkoušel mobil který by mi vyhovoval. Teď ještě aby mobil vydržel tak jak je uvedené od výrobce , ale to už firma Výborný Mobil s.r.o. neovlivní, snad jen pak rychlé vyřízení reklamace.
Uživatel Michal hodnotil provozovnu PEGAS - HOTEL, PIVOVAR, PIVNICE
09.04.2018, 07:58
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Obsluha rychlá, pohotová a příjemná, jídlo nám taky chutnalo
Uživatel Lubosch hodnotil provozovnu RESTAURACE A PIZZERIE U SCHWARZŮ
08.04.2018, 19:50
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkapùl hvezdička   90%
Uživatel Honza,Tonda a Jaruš hodnotil provozovnu HOSPODA U SEJKŮ V HRUSICÍCH
08.04.2018, 17:45
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Pokud se chcete dobře najíst,posedět navštivte HOSPODU U SEJKŮ naproti je RESTAURACE U SEJKŮ ale název si pan majitel přivlastnil.
HOSPODA má nové majitelé už to není jídlo přes ulici.
Byli jsme mile překvapeni a proto chceme dál DOPORUČIT.
Uživatel dav.chudoba@seznam.cz hodnotil provozovnu ČEPRO, A.S. - EUROOIL ZBRASLAVICE *
07.04.2018, 20:56
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Uživatel Milhaus hodnotil provozovnu GLOBUS ČR, K.S. - ČERPACÍ STANICE TRMICE
07.04.2018, 18:47
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
nová myčky, dobrá káva
Uživatel JANA HADÁČKOVÁ hodnotil provozovnu BAUMAX ČR S.R.O. PLZEŇ
05.04.2018, 10:38
pùl hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   10%
DOBRÝ DEN.DNES JSEM SI BYLA KOUPIT V PLZENSKÉM BAUMAXU DRŽÁKY NA KVĚT ORCHIDEÍ ZA 23 KČ JAK BYLO NA NÁDOBĚ S NIMI DOKONCE 3X NALEPENO.KOUPILA JSEM SI JICH CELKEM 9 COŽ DĚLALO 207 KČ.JAKÉ,ALE BYLO MOJE PŘEKVAPENÍ,KDYŽ CENA BYLA 315 KČ.NA MŮJ DOTAZ MĚ PANÍ POKLADNÍ ŘEKLA,ŽE TAKOVÁ JE CENA,KDYŽ JSEM JE ZA TUTO CENU NECHTĚLA TAK SI MÁM NAJÍT PRODAVAČE ZE ZAHRADY A ŘEŠIT TO S NÍM,NA DOTAZ KDE HO NAJDU TAK NĚKDE V ZAHRADNICKÉM.PODAŘILO SE MĚ NAKONEC PANÍ NAJÍT A TA MUSELA SEPSAT STORNO ÚČTENKY NA KTEROU CHTĚLA VĚDĚT MÉ JMÉNO A PŘÍJMENÍ A JEŠTĚ JSEM TO MUSELA PODEPSAT JAKO KDYBYCH NĚCO UDĚLALA ŠPATNĚ JÁ.PAK MĚ TEPRVE BYLY PENÍZE VRÁCENY.MÁTE ZVLÁŠTNÍ SYSTÉM JAK KLAMAT ZÁKAZNÍKY.JÁ UŽ JSEM BYLA BOHUŽEL NAKOUPIT U VÁS I VČERA A KOUPILA JSEM SI MIMO JINÉ TYTO DRŽÁKY 2 V DOMNĚNÍ,ŽE JE KUPUJI ZA UVEDENOU CENU,NÁKUP JSEM MĚLA VĚTŠÍ A TAK JSEM 24 KČ ZAPLACENÝCH NAVÍC NEPOSTŘEHLA JAK JISTĚ I SPOUSTA DALŠÍCH.KDYŽ SE TOHLE STALO,PRÝ MÉMU ZNÁMÉMU V JINÉM OBCHODĚ TAK DOSTAL ZBOŽÍ ZA CENU NA NĚM UVEDENOU.NEMLUVĚ O TOM,ŽE JELIKOŽ SE MĚ PO VČEREJŠÍM NÁKUPU PŘI KTERÉM JSEM SE MYLNĚ DOMNÍVALA,ŽE NAKUPUJI ZA JINOU CENU)BOHUŽEL JSEM SI ÚČTENKU NEVZALA) DRŽÁKY LÍBILY A PROTO JSEM SI JELA DNES PRO DALŠÍ.TED UŽ VÍM KAM UŽ VÍCKRÁT PRO NIC NEJÍT A KTERÝ OBCHOD NEDOPORUČOVAT
S POZDRAVEM JANA HADÁČKOVÁ
Uživatel Michael Kořan hodnotil provozovnu REALITY FINEXA
05.04.2018, 08:46
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Velmi příjemné jednání pana makléře, prodej domu rychle a přehledně uskutečněn. Mnohokrát děkuji a mohu jen doporučit.
Uživatel jan jandák hodnotil provozovnu VINOTÉKA VINOMA
04.04.2018, 15:00
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Byl jsem spokojen i překvapen množstvím vinařů,ale hlavně kvalitou vín. má v obchůdku rarity které jí mohou závidět i v Praze
Uživatel Mirka hodnotil provozovnu VINÁRNA PĚNA DNÍ
03.04.2018, 16:39
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Máte to tady hezký a docela dobrý kafe
Uživatel Mira hodnotil provozovnu JÍDELNA SANSIMON, S.R.O.
03.04.2018, 16:07
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkapùl hvezdička   90%
Výběr jídel je dobrý a jídlo taky.
Uživatel Leopold J. hodnotil provozovnu JÍDELNA SANSIMON, S.R.O.
03.04.2018, 16:03
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Já su důchodce můžu Vám říct že je to betelná jídelna.
Uživatel Pavel Mejstřík hodnotil provozovnu OMV ČESKÁ REPUBLIKA, S.R.O. BEROUN-SEVER
02.04.2018, 18:37
hvezdičkahvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   40%
Poloha na dobrém místě
Neochotný personál, špína u stojanu i uvnitř. Uzavřené toalety.
Uživatel Ondra Skalka hodnotil provozovnu STAVEBNÍ FIRMA FRANTIŠEK ČUCHAL
02.04.2018, 12:15
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Vstřícné jednání, dodržování dohod,hledání praktického řešení v případě problémů na stavbě.
Uživatel Charlie hodnotil provozovnu JUDR. MICHAELA ŠVECOVÁ - ADVOKÁTKA
01.04.2018, 17:18
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Musím říct, že znám Míšu už dost dlouho na to abych mohl říct, že zraje jako kvalitní víno. Je milá, chytrá a připravená pro každého udělat maximum. Děláš to dobře Míšo. Charlie
Uživatel Kouba hodnotil provozovnu RYBÁŘSKÉ POTŘEBY KAREL DOČKAL
30.03.2018, 20:55
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Uživatel Kazakov Dmitrij hodnotil provozovnu INVEST - STAR, S.R.O.
29.03.2018, 22:51
hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdičkaprázdná hvezdička   20%
spatny servis - udelali krivou anhydridovu podlahu +- 2cm na lati o délce 2m a to je po celem povrchu , pak to jsme sami musili opravovat .
Uživatel Katka hodnotil provozovnu MASÁŽE PAVLÍNA KRUTSKÁ
29.03.2018, 21:01
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Skvela manualni lymfodrenaz a lavove kameny. Jako bonus uzasna kosmetika s Nobilis tilia.
Uživatel Tomáš Jankovský hodnotil provozovnu STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA STAVEBNÍ ČESKÉ BUDĚJOVICE
28.03.2018, 08:51
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Prostředí ve škole příjemné. Poměrně nové vybavení. Tolerantní učitelé , ale zároveň přísní, co se týče výuky. Díky tomu byl přechod na VŠ snadný.
Náročná výuka pro ty, co o obor nemají zájem.
Uživatel Kamil hodnotil provozovnu AUTOSERVIS TOMÁŠ KOPECKÝ
27.03.2018, 10:19
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Vyborná práce!
Uživatel Franta hodnotil provozovnu PNEUSERVIS KOŠUTEK
27.03.2018, 07:44
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
spokojenost, bez výhrad
Uživatel Lukaš Roskot hodnotil provozovnu MUSIC SKY BAR
26.03.2018, 13:03
hvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdičkahvezdička   100%
Super bar, pro nás v Praze asi nejlepší. Vždy milá obsluha a na centrum velice levné. Doporučuji
Nic !